icon

Ako si poradiť s hlienmi a suchým nosom?

Včera o 14:17

Ahojte pred týždňom a pol som bola u svojej Dr s bolesťou hrdla, ale to bola taka akú som ešte u seba nezažila. O 2 dní mi to prešlo do hlienov. Mám ich plné dutiny hlavu nos hrdlo zatekaju mi neviem ich vykašľať ani zhltnúť. Stoja vzadu v krku. Vysmrkam sa ráno asi 3 servítky a potom sucho. Bez spreja to nedám lebo ma začne bolieť hlava z toho ze sa mi zle dýcha. Dam si sprej raz cez deň raz pred spaním pripadne ešte v noci sa zobudím ze sa dusim a si strieknem ešte raz. Už to bude 7 dní co ich užívam. Ako ďalej? Beriem aj sinupret. Dnes je už hlienov menej ale zase mi vyschlo v nose a zas neviem dýchať pred par minútami som si uvedomila ze zase musím dôjsť po sprej. K lekárovi sa skôr než štvrtok nedostanem 😔 keďže od pondelka do stredy mam iných lekárov aj v inom meste. Čím si pomôcť? Prosím neradte preplachovanie nosa - neviem to nikdy som to nevedela dusim sa a skončí to panickym atakom. Musí byť iné riešenie

anonym_b0acbe
Včera o 14:26

@anonym_autor inhalovať vincentku .. uvolni hlieny, hlavne tie zadné

anonym_e255fb
Včera o 16:23

@anonym_autor mätový čaj, voda s citrónom, grapefruit, chilli, cesnak, vitamín C, probiotika... rozpúšťajú hlieny.

ikonica
Včera o 18:08

Ako si si preplachovala nos? Konvickou ci stirekackou ci niecim ako nasalrinse? Skus N-acetylcystein na rozpustrnie hlienov... Solmucol a pod...