icon

Ako si poradiť s každodennými bolesťami hlavy?

1. dec 2024

Ahojte. Denne trpím bolesťami hlavy. Niekedy ma. Neboli deň dva v týždni. Jento väčšinou bolesť v záhlaví fest silná a za jedným okom. Keď hýbem krkom mam pocit ze sa bolest mení... 🥹 Takto trpím už asi 7 týždňov. Lieky občas záberu... No dnes som si dala asi neskoro paralen a prešlo to do neskutočnej bolesti.
Musím fungovať lebo mam 4 dňové babo takže ani veľmi na pohotovost na infuziu..
Na vyšetrenia sa chystám pokiaľ to neprestane.
Niekedy cítim aj pulzovanie v hlave súvisí to asi s tou bolesťou? Vďaka.. 😒

nika11103
•
1. dec 2024

Hneď zajtra lekárovi, na čo čakáš …. Sedem týždňov je strašne dlhá doba a to je jedno že nie každý deň . My ti tu neporadíme asi , určite hneď zajtra bez lekárovi ten už tá odošle kam treba, nemusí to znamenať nič no môže . Vydržať takto záver tehotenstva, pôrod je obdivuhodne ale rieš to už a nečakaj

martinka13
•
1. dec 2024

Fuha, okamžite k lekárovi. 7 týždňov je dlho

autor
•
1. dec 2024

Ta fasa.. Ste ma teraz vystrašili kúsok 😳

pimpa12
•
1. dec 2024

Môže to byť čokoľvek od zaseknutej krčnej chrbtice po nádor. A tým ťa nejdem strašiť. Len sa tým snažím povedať že jediné riešenie a odpoveď je lekár. Okamžite. Už to trvá veľmi dlho na to aby to malo nejakú bežnú príčinu. (Nedostatok spánku a pod.)

autor
•
1. dec 2024

@pimpa12 no krčná ma. Boli neskutočne... Neviem nádor by mal asi viac neurológickych príznakov čo som čítala.

anka4434
•
1. dec 2024

Isto to neni nádor. Toto mavam ja stále aj mesiac potom chvíľku pokoj . Sú to stuhnuté svaly alebo Daaka blokáda v krčnej ale skôr tie svaly. Pomôže naťahovanie zadných krčných svalov stipcovym štýlom ale zadnut vystrieť sa a naťahovať krk do predu do strán…. Moje osobne tipy ktoré mne fungujú. Väčšinou krcna robí tieto bolesti v záhlaví ja plus mám že sa mi to od záhlavia ťahá bolest cez spánky plus má aj čelo boli tlak nad očami atd

autor
•
1. dec 2024

Ja som aj migrenik.. Takže si žiaden nádor nepripúšťam to by bolo asi to najhoršie čo by som mohla spraviť.. 🤔 A MRI mam robenu pred cca 1,5 rokom tak sa snáď odvtedy nič nezmenilo.. Aj mozog aj chrbtica.. Akože mozog čistý a chrbtica no každý máme zmeny.. Každý stavec mam vyrotovany každý jeden.. Ale bol zatiaľ bez utlaku na miechu a podobne tieto ťažké stavy.. Ale krčnu mam jak betonku.. Večne mi v nej praská no hrôza.

autor
•
1. dec 2024

A po pôrode som aj anemicka mam hemoglobín 82...takže aj preto žeby ma bolela oveľa viac?

melany_y
•
1. dec 2024

Ahoj samozrejmé,z nedostatku železa môže bolieť hlava

lenocka137
•
18. máj 2026
@anonym_autor

A po pôrode som aj anemicka mam hemoglobín 82...takže aj preto žeby ma bolela oveľa viac?

@anonym_autor ahoj, prosím ako si dopadla?
mám to podobné