Ako spať 16 hodín vkuse každý deň?
Ajoj, poprosim o radu, nepytajte sa prosim vas preco..
Som doma,.nemam deti,.partnera, byvam u rodicov, veetci sme take typy ze vacsinou oddychujeme.
Potrebujem co najviac spat. Nie cely den ale chcela.by som aspon o 8 vecer zaspat a budit sa na dalsi den okolo 12. To je 16 hodin denne
Neviem ci to bude mat nejake nasledky za tie 3 tyzdne co potrebujem viac spat, myslite ze sa mi moze nieco stat? A este ako bez.pomoci.liekov mam.zaspat? Nechc lieky ale chcem spat
Normálne lahnem do postele a nepohnem sa z tade, mam na blízku vodu, knihu... Ešte sa mi nestalo, aby som nevedela spat. Cez deň 😂 práve by som bola rada keby som mohla 😂 ale bohužiaľ povinnosti.
Inak aká je to ta škodlivá činnosť?
Možno by bolo dobré napísať o čo konkretne ide, akej činnosti sa zbaviť..Možno by sme ti tu pomohli nejakou radou
Ja keď som začínala v robote prvá robota. 3 smeny ... tak som po nočnej spala od 7mej ráno do 5tej poobede bežne 😀 trz je to lepšie max do 3tej ... ale kolegyňa nováčik spáva od 8mej do pol 7mej bežne aj ju chápem. Ja som schopná ľahnúť a zaspať mama a oco tiež ale 16 hodín? Nie
Bože to sa už ako medveď ukladáš na zimný spánok či?😆🙈nereguje spí
..no neviem si predstaviť spať 16h denne... prepáč niekto je vďačný za luxusných 7-8hspánku a je oddýchnutý stačí to
Ako mozno sa budete smiat, no ja sa ani nepamatam, kedy som naposledy spala aspon tych 8 hodin a nie to 16, to ako k comu ma byt prboha dobre

Ja si skôr myslím ze autora sa chce zbaviť závislosti ci drogy, lieky, alkohol, alebo cigarety. Aby jej to rýchlejšie a ľahšie ubehlo...