icon

Ako správne pochopiť výsledky MRI?

ateaeb
17. feb 2026

Ahojte,

Prosím Vás nevedel by mi niekto poradiť s vysvetlením MRI nakoľko termín u Neurologičky mám až o dva mesiace,

Ďakujem pekne, krásny deň.

Ako správne pochopiť výsledky MRI?
anonym_32e60f
•
17. feb 2026

Zdravotnici na MK

anonym_cee0c5
•
17. feb 2026

Veď si to hod do chatu GPT

anonym_e66966
•
17. feb 2026

@ateaeb
Nato mas AI aspon sa ju naucis pouzivat aj pre buducu diagnozu po MRI

leidin
•
17. feb 2026

No ze ti tam vycnieva nieco na chrbte.
Asi stavec.

kacena4
•
17. feb 2026

mas krivu chrbticu, vyskocene platnicky jedna ti tlačí na miechu z toho mas asi bolesti. nepisu aky rozsah je vyskoceni mimo svoje miesto

lindusss2016
•
17. feb 2026
@leidin

No ze ti tam vycnieva nieco na chrbte.
Asi stavec.

@leidin IVDL 4/5 je intervertebralny disk rozumej medzistavcova platnicka (medzi stavcami L4 a L5). Stavce nevyskakuju.

lindusss2016
•
17. feb 2026

@ateaeb myslim, ze by si s tymto mohla ist aj k vseobecnej, nech ti da ziadanku na rehab. Ale pre istotu sa ooytaj, ako to u vas funguje. Inak mas protruziu disku (vyskocenu platnicku), nie je vytecena, co je pozitivne. Mas zle drzanie tela (konkretne prilis vyrovnanu driekovu chrbticu, ktora ma byt inak prehnuta) a synovitidu, cize je tam aj zapal. Hlavne sa neliec podla rad na internete a nedavaj si na to nic teple.

ateaeb
autor
•
17. feb 2026
@lindusss2016

@ateaeb myslim, ze by si s tymto mohla ist aj k vseobecnej, nech ti da ziadanku na rehab. Ale pre istotu sa ooytaj, ako to u vas funguje. Inak mas protruziu disku (vyskocenu platnicku), nie je vytecena, co je pozitivne. Mas zle drzanie tela (konkretne prilis vyrovnanu driekovu chrbticu, ktora ma byt inak prehnuta) a synovitidu, cize je tam aj zapal. Hlavne sa neliec podla rad na internete a nedavaj si na to nic teple.

@lindusss2016 ďakujem krásne, skúsim toho všeobecného.

sticker
leidin
•
20. feb 2026
@lindusss2016

@leidin IVDL 4/5 je intervertebralny disk rozumej medzistavcova platnicka (medzi stavcami L4 a L5). Stavce nevyskakuju.

@lindusss2016 hej no, potom mi to doslo, ale uz sa mi nechcelo to opravit