Ako ste liečili zápal pečene, je to nebezpečné?
Je to nebezpecne mali ste to ako ste to liecili
ako ti na to dosli? krv sono? priznaky?
mas na mysli hepatididu? Ci iny zapal pecenovych hepatocytov?
Pokial ti to diagnostikuje lekar povie ti vsetko o liecbe.
@anonym_4410e0 ani ked sa pacient spyta? Aj vtedy mlcia? Kazdy lekar pouci ale niektorych sa treba spytat na vsetko, niektori to povedia samy. Ale nestretla som sa s lekarom, ktory by na otazky pacienta tykajuce sa diagnozy neodpovedal.
@anonym_4410e0 vtedy je na pacientovi aby nebol nemá ryba a opýtal sa. Od toho tam ten lekár je, aby všetko vysvetlil, dal rady a zodpovedal otázky
Ale je fskt že slovenský pacient ticho kuka, podpise papier a potom pisti na internete
Mala som neinfekcny zápal pečene.U mna sa na začiatku li ecby vysadil jeden liek,nasadila sa Lagosa a dieta
@sofiaprielozna401 mna bolelo v boku a hnackovala som, po odobratí krvi ma nechali v nemocnici na infúziách a tabletkách, bez jedla 3 dní, len čaj, voda. Potom jablká mi dali s ryžou, mala som ešte cca rok diétu. No ani teraz nepreháňam mastnotami, pečeným jedlom, skôr dusene mäso, zemiaky, ryža, cestoviny, veľa zeleniny a ovocie.
Ja som mala infekčný zápal, t.j hepatitidu c. Mimo
Liečby infekcie som užívala esentiale forte avraj je to lepšie ako lagosa, tu mi za tie roky nikdy nenapísal žiaden lekar a ešte dieta
@sofiaprielozna401 Je to asi tak nebezpečne ako zapal mozgovych blan. Čo si mysliš, že s pečeňou je sranda? Nešpekuluj a pekne rob, čo káže doktor. A popri tom môžeš popíjať repikový čaj, repík je výborný na pečeň.

Jasne že je to nebezpečne. Si trosku prečítaj čo všetko robí pečeň v organizme
Ako sa to lieči? Prísna diéta a lieky od lekára