icon

Ako ste porazili keratózu?

Dnes o 07:50

Prosím poraďte ako ste porazili keratózu? Mám na celých nohách a už som zúfalá.

anonym_e61086
Dnes o 07:55

@anonym_autor zalezi aky tip keratozy. odporucaju sa pripravky s kyselinou glykolovou. Mne sa robia take akoby znamienka vypukle, davam ich odstranovat laserom.

autor
Dnes o 08:30
@anonym_e61086

@anonym_autor zalezi aky tip keratozy. odporucaju sa pripravky s kyselinou glykolovou. Mne sa robia take akoby znamienka vypukle, davam ich odstranovat laserom.

@anonym_e61086 a to je súčasť keretózy? Mne povedala kožná, že to sú bradavice. Myslela som, že som to dostala v bazéne. Máš skúsenosti s keratózou? Keratóza sa dá liečiť laserom? Skúsila som ureu a je to lepšie, menej červené, ale tá kuracia koža tam je ďalej a sem-tam mám zápalové ložiská akoby ekzém. Komplikujú mi to tieto bradavičky čo spomínaš. Odstránim (prírodne) 2 a vzniknú na inom mieste ďalšie dve.

moonlight1210
Dnes o 08:45

Odporucaju na to Australian bodycare s kyselinou salicylivou.
Nasla som apr recenzii, ze moc nezabralo. Ale vacsina naopak, ze zmiernilo az pomohlo.

Za seba mozem povedat (nemam keratozu), ze koza je po tom jemnejsia, hladsia. Takze pomahat to pomaha.

Uvidis.

https://etabletka.sk/obchod/abc-body-spray-kyse...

anonym_409c91
Dnes o 13:03

Odparatizovat.detoxikovat telo.

anonym_717ced
Dnes o 13:10
@anonym_409c91

Odparatizovat.detoxikovat telo.

@anonym_autor súhlasím s @anonym_409c91 potrebuješ vyčistiť telo od chronického zápalu.. nasaď protizápalovú stravu omega3, vitamín D, kurkumu...

valiant
Dnes o 13:36
@anonym_autor

@anonym_e61086 a to je súčasť keretózy? Mne povedala kožná, že to sú bradavice. Myslela som, že som to dostala v bazéne. Máš skúsenosti s keratózou? Keratóza sa dá liečiť laserom? Skúsila som ureu a je to lepšie, menej červené, ale tá kuracia koža tam je ďalej a sem-tam mám zápalové ložiská akoby ekzém. Komplikujú mi to tieto bradavičky čo spomínaš. Odstránim (prírodne) 2 a vzniknú na inom mieste ďalšie dve.

@anonym_autor existuje viac druhov keratozy. Keratoza pilaris - odporuca sa exfoliacia, vhodna je kyselina glykolova.
Mne sa tvori seboricka keratoza - tie vyrastky nechavam odstranovat laserom.
Este su asi dalsie dva druhy. Neviem ktory mas ty. Kozna by ti predsa mala presne povedat aj stanovit pripravky na zlepsenie stavu koze.