Ako ste sa cítili po kyretáži?
Ahoj ako ste sa cítili po kyretazi? Koľko ste krvacali? Nemusím sa toho báť? Idú mi to robiť kvôli silnej menštruácii
Ja som nekrvacala potom vobec, iba trosku krvi som mala hned jak som sa zobudila z narkozy potom uz len slabulinke spinenie do vecera a na druhy den nic. na druhy den som uz home officovala, fyzicky som sa zotavila velmi rychlo, len psychicky po MA to trvalo... ale to sa teba netyka 🙂 menzes potom prisiel o 6 tyzdnov a uplne slabucky bol niekolko mesiacov, ale o dost silnejsie bolesti veru. Zle mi nebolo ako pise nika, len krce a bolesti dost silne :/
@lucia851 absolvovala som minuly rok vo februari kvoli silnym a castym krvacanim...vo stvrtok ma prijali, v piatok rano robili, poobede pustili a este som aj soferovala podvecer domov... V pondelok som normalne isla do prace 🙂 cize za mna v pohode, aj ked teda ja som asi extrem...znesiem vela, co sa tyka fyzickej schranky...
Ahoj. Ja som bola na jednodňovej, čiže v ten deň ako som prišla som aj išla domov. Po kyretáži som trochu špinila. Bola som v tom čase na materskej, takže žiadna PN. 🙂 Nasledujúca menštruácia prišla v termíne, len o veľa slabšia a ja som nemala žiadne bolesti, taká klasická menštruácia len slabšia... +
Po zakroku som sa prebrala na silnu bolest v podbrusku, ktoru doverne poznam pocas menstruacii....akonahle som sa postavila z postele zacala som krvacat dost silno co trvalo asi 2 dni...presne ako pri menstr. potom som mala este asi 2-3 dni spinenie. Na 8- my den ked som som nespinila som zrazu jeden vecer dostala bolesti v podrbusku tocila sa mi hlava islo mi na odpadnutie a zacala som krvacat, asi po 2 dnoch to preslo. Menstruaciu som dostala po 6 tyzdnoch silnu a bolestivu co je u mna bezny jav.
Sex dost dlho bolel a bola som sucha trvalo to asi 2m. Psychicke problemy a vyrovanie sa so situaciou boli ovela ovela horsie
@lucia851 Ja som to prežívala ináč,keďže som rpišla o bábo v 10tt ☹.Ale trvalo špinenie 17dní ☹ ms došla ako zvykla na 32dní ale odvtedy mám silnejšiu prvé 2dni ☹ a bolestivú.Ale zas je to u každého iné si myslím.A pred ms ma odvted ybolieva hlava a býva na vracanie točenie hlavy.Ale zrejme to každá má ináč.