Ako ste úspešne zvládli anémiu?
Ahojte ma niekto alebo mal niekto Anémiu?
Ako ste to mali?
Ako ste to zvládli?
Mali ste zavtraty ako na odpadnutie
Cítim sa veľmi zle som veľmi slabá nevladzem
trosku ma zdy pobavi otazka. ci ma, alebo mal niekto anemiu. no samozrejme, ze ma, takych ludi je vlemi vela.
ja som mala anemu jedinykrat a to z vykrvacania. nemala osm chronicku anemiu. v case krvacania mi bolo ozaj uz zle, po trasfuzii to bolo lepsie,, ale aj napriek tomu som mala stale nizky hemoglobin a tak som dostala transfuziu 2x, potom uz bolo dobre.
a teda bola som v nemocke, trvalo to kratko, vacsinou som oddychovala, cize som to nejak moc nevnimala okrem jedneho priznaku, ked som sa postavila, zadychala som sa, pocas chodze sa to trosk zlepsilo. unavena som bola, ale to mozno aj z porodu.
Ja som mala stredne tazkeho stupna, a mne absolutne nepomohli lieky roky rokuce, az ked som zacala pit kazdy den 2dcl dzusu repa a jablko a dr. nechapala, ze co som robila, ze mam zrazu dobre vysledky 🙂 A ja som mala stale zavrate …
@nikoleta999 jej no super musím vyskúšať❤️
Mne pomohli transfúzie, lieky nezaberali, na infúziu som mala alergickú reakciu
Mne prekvapivo anémia zmizla potom, ako som začala byť veganka (uz nie som)
@aurelka1 podľa toho koľko máš homoglobín záleží. Ak je ľahšia nemusí to byť len z anémie.Ja mám opakovane anémiu mala som stredne ťažkú a sno som o tom nevedela až pri predopetačnom vyšetrení mi zistili. Aj keď som bola strašne unavená,slabá pripisovala sim to práci na 12tky,nočné atď..Trvalo to pár mesiacov kým sa mi upravil hemoglobín.Ale rozdiel som necítila az tak..Teraz mám ľahkú a zistila som iba pru odbere krvi.A unavená som ja stále takže neviem posúdiť. Ale v mladosti som mala najťažší stupeň a nevedeli mi zistiť .Dpevtp som uz nevedela chodiť. Závraty slabosť bledost,nechutenstvo. Živá mŕtvola doslova. A môj obvodný bol taký expert,že fi myslel,že hádam simulujem a nikdy mi nezobral krv. Že co už môže byť dvadsať ročnej...Az na rehabke mi zistili ked som už odpadla pri masáži.A skončila som na internom ešte v ten deň.
Cviklovy dzus a cvikla k obedu a stal sa zazrak 🙂 vysledky v norme

Kolko mas hemoglobin?
@aurelka1