Ako súvisia anémia a depresia?
Je to prepojené?
@taynee aj. ale hypotyreoza niekedy vznika aj nasledkom nedostatocneho prijmu jodu, ak je to dlhodobo zanedbavane
autorka viem ze sa bojis mozno to tak mas dlhsie..uzkost k anemii patri...mozno skus aj probiotika, za mna viridian daily, lebo ked creva su v zlom stave alebo mas malo probiotickych kultur tak sa ziviny nedobre vstrebavaju. Skus a uvidis ako ti bude, ja som ich brala 3 mesiace s prestavkami a velmi mi pomohli, ale su zas silne tak si to odsleduj ...
@taynee o tom som pocula, ale u niekoho sa to spusti z toho ze zanedbava prisun jodu
@taynee nevyvraciam, len vraim v malom pripade je mozne aj z nedostatku prisunu.. no za mna hak svinstvo, v zivote som nebrala... viem ze to narobi v tele galibu..mne ked je tazko vzdy sa podari nastastie aktivitami to odburar ako prechadzka prirodou, spev, tanec, kreslenie a podobne... 🙂 a nebyt tvrda na seba...
a tiez v prvom rade spanok... ak ten nie je v pohode, tak to ide dost na psychiku, hlavne u zien.... najlepsie ist najpozdejsie spat o 22:30 ....ak to clovek nedodrzi a ide neskor, najhlbsi spanok ma naruseny a po case sa mu tvoria negativne yslienky, nalady...vlastna skusenost... 🙂

To ta bavi 5x denne zakladat temy? Ked nie hak, tak depresia, anemia...ries to s lekarom