Ako urýchliť mamografiu v Bratislave?
Prosim Vas existuje nieco rychlejsie alebo IBA toto? je tvrda realita z kt.niet uniku?...Gynekologicku mam v Ba(Stare mesto).Oznamila mi, ze milosrdni uz nerobia mamo,kedze tam som si davala robievat viacere ukony bezplatne....Takze teraz mam ist na Heydukovu...alebo Michal alebo..?...Lenze mam ja poziadat z milosr.aby mi preposlali dokumentaciu do danej nemocnice kde pojdem na mamo...Termin najskorsi je december az januar 2027-heydukova..:((((..To mame akoze marec 06. No a k tomu mi pribalila vsetky kopie mamo(gynekologicka)...Na heydukovej mi pribalili listok este nemam termin, lebo uz bolo po ordin.hodinach...ze 5-6 tyzdnov ze mi bude doruceny vysledok na moju uvedenu adresu....To ako fakt?Cize ak mi da termin december 2026 a vysledok bude februar 2027...?Je nieco ako to obist?Toto je bezplatne riesenie.....Dajme tomu, ze chcem zaplatit ako samoplatca.....Bude to rychlejsie alebo je to to iste co tento scenar...Len si ho zaplatim aj....Poprosim aktualne skusenosti.DAKUJEM.
@anonym_c0fab9 ja som bola vcera osobne pytala sa na info a zasmiala sa mi zr volne terminy az december2026….
@anonym_autor no treba sa tam zaregistrovať, priniesť žiadanku a dá ti termín. Termín dostávaš v ambulancii a nie na informáciách. Termín v ambulancii som dostala o týždeň. Nechápem čo riešiš na webe, už si mohla mať termin
No ja mám z Heydukovej dobre skúsenosti, výsledok hneď a poplatok ak pred 45 rokom je 50 eur a teda aj termín dávajú veľmi skoro
@vikisisi presne tak. Tam sú termíny hneď
@hanaxxx ano je to pravda tu z kochu odpoved: Dobrý deň,
môžete si rezervovať termín na MMG vyšetrenie. Na prvé vyšetrenie je potrebné priniesť predchádzajúce výsledky a snímky na CD nosiči.
Upozorňujeme, že vyšetrenie je spoplatnené aj v prípade, ak ste poistenkou VšZP:
so žiadankou: 45 €
bez žiadanky: 60 €
samoplatca (ak nie ste poistená v SR): 110 €
V prípade záujmu o rezerváciu nám, prosím, pošlite Vaše meno, priezvisko, dátum narodenia a telefónne číslo.
S pozdravom
nemocnica KOCH
@anonym_autor este raz - v boroch mozes mat termin buduci tyzden, ziadne poplatky. Uz si sa objednala z pohodlia domova, alebo si chces vsetko len sama komplikovat a stazovat sa na nete?
Dakujem zatial skusim sa este popytat inde....Skor som uz citila take zufalstvo nad tym ako to tu mam pocit kazdym rokom horsie a horsie funguje...Namiesto zlepsovania sluzieb...
@anonym_autor prečo robíš zúfalstvo tam kde nie je. Termín majú preto taký, lebo ženám už dávajú pri mamografiií automaticky termín na ďalšiu návštevu. Neviem kedy si bola u Milosrdných,ale už dlho to tam nie je. A naozaj si myslíš, že Ousa kapacitne vie prevziať všetky ženy?
V tomto clanku je ta odbornost necertifikovanych centier spochybnena
@hanaxxx do kocha chodim na USG prsnikov. Pri hrcke mi robili aj mamo. Chodim tam uz roky… cize zrazu sa nejakym zoznamom stali “necerfikovane”? Akoze pani primarka, ktora mi robi vysetrenia zrazu nie je kompetentna? 😂
Autorka ja odporucam Koch
teraz o 16,30 máš volný termín na mamografiu bory mall. výsledky do týždna.
https://booking.nemocnica-bory.sk/
@hanaxxx do kocha chodim na USG prsnikov. Pri hrcke mi robili aj mamo. Chodim tam uz roky… cize zrazu sa nejakym zoznamom stali “necerfikovane”? Akoze pani primarka, ktora mi robi vysetrenia zrazu nie je kompetentna? 😂
@anonym_9e78f2 ano, zoznamom sa stali necertifikovane, je uz na kazdeho uvazeni, ako to kto vyhodnoti. Mimochodom, ja som bola dlhe roky pacientkou v Kochu, cize som tam chodila aj na sono, aj na mmg a znova tam pojdem na mmg ako samoplatca, bez ziadanky.
Autorka, ak mas ist na mmg v ramci preventivnej prehliadky, tak chod do Borov, tam nebudes platit nic, v Kochu zaplatis napriek ziadanke. takze aj ked voci Kochu nic nemam, nevidim dovod, aby si platila, ked nemusis.
@anonym_9e78f2 ano, zoznamom sa stali necertifikovane, je uz na kazdeho uvazeni, ako to kto vyhodnoti. Mimochodom, ja som bola dlhe roky pacientkou v Kochu, cize som tam chodila aj na sono, aj na mmg a znova tam pojdem na mmg ako samoplatca, bez ziadanky.
Autorka, ak mas ist na mmg v ramci preventivnej prehliadky, tak chod do Borov, tam nebudes platit nic, v Kochu zaplatis napriek ziadanke. takze aj ked voci Kochu nic nemam, nevidim dovod, aby si platila, ked nemusis.
@hanaxxx uf, no este ze nam tato vlada dala zoznam, vdaka nemu aspon vieme, ze predtym vysoko kvalifikovane pracovisku s modernym vybavenim su vlastne fuj fuj 😂😂
@anonym_9e78f2 Presne aj ja som roky chodila do Kochu. Len tento rok, že vyskúšam u nás sono prsníkov a ďakujem nikdy viac. To sono trvalo asi 5 minút a behom 7 minút som bola vonku aj s výsledkom. Nedá sa to porovnať s Kochom a už som poučená, že budem chodiť iba do Kochu.
@hanaxxx uf, no este ze nam tato vlada dala zoznam, vdaka nemu aspon vieme, ze predtym vysoko kvalifikovane pracovisku s modernym vybavenim su vlastne fuj fuj 😂😂
@anonym_9e78f2 vdaka tomu zoznamu vieme, kde ti vysetrenie poistovna preplati a kde nie. Lebo nie kazdy, ma zbytocnych 50 euro.
@anonym_9e78f2 vdaka tomu zoznamu vieme, kde ti vysetrenie poistovna preplati a kde nie. Lebo nie kazdy, ma zbytocnych 50 euro.
@hanaxxx na to priemerny inteligentny clovek pouzivajuci internet naozaj nepotrebuje zoznam z ministerstva. Ale rozumiem, nejaku cinnost vykazat musia. Chlopotiny a nepodstatne veci riesit. A potom prejdes dverami malej polikliniky v ruzinove a mas pocit, ze si vosla do stroja casu, ktory ta vyplul v roku 1986… ale to netreba riesit. Treba pisat nezmyselne zoznamy
@anonym_9e78f2 Presne aj ja som roky chodila do Kochu. Len tento rok, že vyskúšam u nás sono prsníkov a ďakujem nikdy viac. To sono trvalo asi 5 minút a behom 7 minút som bola vonku aj s výsledkom. Nedá sa to porovnať s Kochom a už som poučená, že budem chodiť iba do Kochu.
@anonym_6dd857 ja som tiez chodila na sono do kochu, jeden prsnik robili max par minut, precizne, ale len par minut, neviem, co by tam vysetrovali dlhsie.
A ano, aj ja mam skusenost z inych sono, vsetky, az na jedno(kde neskontrolovali pod pazuchou), boli take ako v koch. Jedno dokonca lepsie, nakolko doktorka bola velmi zhovorciva a povedala mi vela uzitocnycn info o sono aj mmg.
@hanaxxx na to priemerny inteligentny clovek pouzivajuci internet naozaj nepotrebuje zoznam z ministerstva. Ale rozumiem, nejaku cinnost vykazat musia. Chlopotiny a nepodstatne veci riesit. A potom prejdes dverami malej polikliniky v ruzinove a mas pocit, ze si vosla do stroja casu, ktory ta vyplul v roku 1986… ale to netreba riesit. Treba pisat nezmyselne zoznamy
@anonym_9e78f2 nepotrebuje? Chcela by som fakt vediet, kolko zien vie o zmenach, ktore nastali minuly rok ohladne preventivej sonografie prsnikov a tento rok ohladne mmg. Chcela by som vediet, kolko zien pojde na mmg na prwcovisko, kde chodili predtym, a zrazu nebudu chapat, preco maju za vysetrenie zaplatit.
@anonym_9e78f2 a samozrejme, ze stroj casu riesit netreba. Ja som uz dost stara a pochopila som, ze na slovensku nikdy lepsie nebude a uz sa nerozculujem, co za blbosti zase spravili. Cakala som 30 rokov, ze bude lepsie, bohuzial nebude, nikdy.
@renesance80 platila si prosim nieco ak si dosla so ziadankou od gynekologa?Tu tvrdia ze to plne hradi zp…
@anonym_autor nie neplatila mam vseobecnu

No ja mám z Heydukovej dobre skúsenosti, výsledok hneď a poplatok ak pred 45 rokom je 50 eur a teda aj termín dávajú veľmi skoro