Ako užiť liek na srdce pri vracaní?
Ahojte. Za tie roky co beriem lieky, cca 8, sa mi taka situacia nestala. Zvraciam a nie som schopna vypit vodu a toboz nie liek, ale aj keby, slo by to von. Uz v sebe nemam vecernu davku a pochybujem aj o rannej. Ako sa to riesi, neviete? Nikomu sa v sobotu nedovolam…
No tak proste nevezmeš, ak raz vraciaš nie je nič čo by ti liek udrzalo, hlavne sa cim skor vyliecit
Daj si polovicku tbl a rozpusti v ustach, niektore latky sa vstrebaju aj sliznicou, zapi minimalnym mnozstvom vody a za hodinu si daj druhu polku, asi su to lieky na znizenie tlaku?
Rozdel ju a prašok nasyp pod jazyk, ex svokor je obvodak on tak uživa lieky keď chce aby mu hneď zabrali. A aky to maj liek ?
Skus si najprv ukľudniť žalúdok s kinedrylom, a až hodinu-dve po zvracaní skús užiť lieky.
Môže sa kynedril. Čo by nemohol. Bežne sa dáva pri vracaní. Napíš do skupiny Zdravotníci na MK. Poradia.
@koniarova dakujem. Uz som si ho dala. Sice vxrazne nepomohol, ale zaspala som a teraz je to lepsie, skusim zen liek na srdce zobrat

A beriem aj antibiotika ☹. Ale nezvraciam z nich, ale od deti som chytila brusnu virozu