icon

Ako užiť ricinový olej?

baska259
19. jan 2011

Kolko si ho mam dat??a kedy zacne ucinkovat???pomoze? 🙂

alca85
•
19. jan 2011

ja môžem s istotou povedať, že mne účinkoval...zmieša sa 0,5dl toho oleja (lepšie je dať menej 😅 ) 0,5dl vodky alebo iného číreho alkoholu a doliať ale 2dl marhuľového kompótu (mne tam MM aj rozmixoval nejaké tie marhule). Priprav sa, že si pár hodín odsedíš na záchode a zhodíš minimálne 2 kilá 😀 , no ale už nebudeš aspoň potrebovať klystír 😝 . Ja som ho vypila o 7 večer, o 3 v noci ma chytili prvé bolesti a potom to išlo véééľmi rýchlo. O 8 ráno bola malá už na svete 😉
Tak držím palce 🙂

nawal
•
19. jan 2011

no ja som vypila pol flasku 😅 a do 3 hodin bola malinka na svete 😀

catrin1
•
28. jan 2011

ja som si dala len polku tej malilinkej flasticky a rozmixovala s marhulami,alkohol som nedavala..neprehnalo ma vobec a do 4 hodin prisli bolesti....porod trval 9 hodin....takze super ale plodova voda bola zelena,hovori sa ze moze to byt aj z toho oleja,ze vlastne prezene to babatko v brusku,tak neviem ci by som to riskla druhykrat... 😉 ....

bambi2
•
28. jan 2011

mne pomohla marhulova stava aj bez oleja, vypila som jej skoro liter vecer okolo 22.00 a rano o 6 ma to chytilo... 🙂

kukujka
•
11. feb 2011

ja som pocula,ze 0,5deci oleja a 0,5deci stavy

martinex
•
11. feb 2011

ja takisto ako alca85, 0,5dcl oleja, 0,5dcl vodky a 2dcl markul.dzusu...vypila som o 7mej vecer, o 3tej zacali bolesti a 10.21 bol David na svete... a tiez ma obisiel klystir 😀

froschka
•
Odpoveď bola odstránená
•
megi1989
•
Odpoveď bola odstránená
•
22janka22
•
31. jan 2014
9romca6
•
8. máj 2016

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je potrebné ten ricínový olej aj prevarať....dakujem ☺️

mlenna15
•
22. apr 2017

Ahojte chcela by som sa spýtať či niekomu pomohol ricinovy olej na nepriechodné vajcovody ?má niektorá skúsenosť ??