icon

Ako vybrať Omega 3 bez pachu rybaciny?

12. apr 2026

Ahojte neviete mi poradiť nejaké dobré Omega 3 po ktorých nebudem cítiť pachuť rybaciny a nebudem mať pocit ťažkého žalúdka, ďakujem veľmi 🙂

anonym_e0750a
12. apr 2026

@anonym_autor aké užívaš teraz?

marca12
12. apr 2026

https://generica.sk/produkt/3-omega-family-olej/

Tento uzivam. Odporucala ho detska lekarka a je ozaj vyborny. Ma dobru chut. A inak olej by sa mal jest spolu s jedlom,aby sa ti potom negrgalo rybacinou. Ale po tomto nemam ziadnu pachut. A zjedia ho aj deti,ma prijemnu jemne pomarancovu chut.

viestta
12. apr 2026

Kup si v kapsuliach, ked dokazes taku velku prehltnut.

anonym_0c7fc7
12. apr 2026

Ja som mala vselijake, aj dezodorizovane, aj tekute aj kapsule, ale ked Ti to raz zaludok nespracuje, tak grgat sa Ti bude tak ci tak. Detom nikdy nic nie je a mne je furt tazko a grga sa mi rybacinou, aktualne jem Femmibion 2 a hoci som to zjedla s jedlom, tak po 2 hodinach sa mi stale grgalou rybou 🫣. Ale este mi pomaha zapit citronovou stavou kusok a jest nie po jedle, ale medzi jedlom, ze dat si to v polke jedenia a dojest zvysok.

anonym_6ff278
13. apr 2026

@anonym_autor lepsie ako rybie omega 3 je Krillovy olej vo forme kapsul. Kapsule su vacsie, ale dobre sa prehltaju, nemaju rybiu pachut, ani sa po nich negrga. Treba si pozriet aj kolko DHA/EPA obsahuju a ci maju pomocne latky napr. Astaxantín