Ako vyliečiť chronický zápal dutín bez operácie?
Ahojte mal niekto takýto problém konkrétne s tými dutinami a nešiel na operáciu? Ďakujem
Začni si robiť preplachy, ale nie konvičkou to sú tie detské, ale normálne do záklonu ...
Začni si robiť preplachy, ale nie konvičkou to sú tie detské, ale normálne do záklonu ...
@anonym_c0828e treba dat do vody na preplach trocha soli? Sol dezinfikuje, len ci to nestipe.
@lilka121 pomôže protizápalová strava, probiotické potraviny...
Skús preplach s cesnakom - nakrájaj na drobno 2 strúčiky cesnaku a nechaj odstáť 10minút, potom prelož cesnak do sitka a prelej cez to 2dl horúcej prevarenej vody a nechaj vychladnúť (cesnak nelúhuj, len prelej vodou) a vypláchni dutiny.
Dobrý je aj preplach s nepasterizovaným Jablčným octom s matkou - prevar 2dl vody nechaj vychladnúť a pridaj 1lyžičku morskej soli a 1lyžičku jablčného octu.
Účinky budú rýchlejšie, ak budeš zároveň piť roztoky ráno na lačno.
Ešte som zabudla napísať, že som používala i Vincentku, vlažnú kvapkala do nosa, aj popíjal, nechala ju pariť na ohrievači v izbe. Som silný alergik a naparovanie mám zakázané, ak nemáš alergiu, je skvelá i na naparovanie.
https://serafinbyliny.cz/produkt/celni-dutiny_661
Okrem toho sme sa podla ich navodu naparovali viac krat denne. Zlozenie bolo pretlacene 2 steuciky cesnaku a asi 2 lyzice rasce. Ci este nieco si nepamatam. Kednajdem, dopisem.
@roja01 prosím, zabralo to aj pri chronickom zápale? Mňa bolia dutiny už vyše mesiaca, hnisaju mi oči z toho, uši mám natlakované. Uz skúsam hľadať všeličo, kým mi uplynie termín k ORL.
@roja01 prosím, zabralo to aj pri chronickom zápale? Mňa bolia dutiny už vyše mesiaca, hnisaju mi oči z toho, uši mám natlakované. Uz skúsam hľadať všeličo, kým mi uplynie termín k ORL.
@vreckovka2 je to individualne, no vyskusala by som to. Viem, ze zo Serafinu rozlisuju, ci je nadcha alergickeho povodu alebo bezna.
@lilka121 nie ziadnu sol preboha, ale aniz a prasličku najdi si spravny pomer a aby to nestipalo tak sol kala namak

https://serafinbyliny.cz/produkt/celni-dutiny_661
Okrem toho sme sa podla ich navodu naparovali viac krat denne. Zlozenie bolo pretlacene 2 steuciky cesnaku a asi 2 lyzice rasce. Ci este nieco si nepamatam. Kednajdem, dopisem.