Ako vypiť viac vody denne?
Ahojte, mám problém s pitím vody posledné dva týždne. Býva mi dosť často nevoľno, nemôžem večer zaspať a pod.
Nikdy som nemala problém piť vodu ale ráno vstanem napijem sa ,že dva tri glgy a viac nie. Cez deň vypijem možno 3 poháre vody niekedy 2. Nemáte nejaké rady ako piť viac vody ? Ďakujem.😩
@bambi3310 ja som zistila, že tiež mám s niektorou vodou problém, proste mi nechutí. Pritom doma nič iné nepijem, lebo u nás je fantastická voda, žiadne divné pachy a chute v nej nie sú. U našich mám veľký problém vypiť čistú, ale chvalabohu to spraví citrón alebo mäta a pod. Tiež v dedine, kde chodím trénovať, tak majú otrasnu vodu, už chápem, odkiaľ sa nabral názov "hajzlova voda", presne tak by som ju nazvala, je pravdepodobne prechlorovana a mám problém ju vypiť. Tak ak máš problém s chuťou, tak si ju skús nechať odstáť, pomáha to.
Ochut ju. Citron, limentka, jahody, mata, uhorka, pomaranc, .. mozno skús jemne bublinky, sodu, uvar si čaj

@bambi3310 kúp si fľašu, ktorá ti ukazuje koľko by si mala mať už počas dňa vypité vody. Daj si do vody citrón/limetu/uhorku/mätu/trošku sirupu.