icon

Ako získať potvrdenie o prekonaní Covidu-19?

23. aug 2022

Prosim ako je to teraz v auguste? Co mam robit aby som ziskala porvrdenie??

panelacikova
23. aug 2022

a na čo ti to bude? podľa mňa už budú nesmerodajné, pretože covid je vo fáze, kedy sa môžeš do mesiaca nakaziť znovu. nepredpokladám (a dúfam, že sa nemýlim), že by sa vrátil k podobe, v akej tu vyčíňal v 2021-2022/jar

alenah31
23. aug 2022

bezplatne len ak máš výmenný lístok od Dr. a tie sa už vydávajú len pred hospitalizáciou resp. vyšetrením kde je PCR test vyžadovaný - čiže len zo zdr. dôvodov. Pokiaľ chceš získať certifikát pre komerčné účely - cestovanie, kvôli práci a pod. - už len ako samoplatca. Platí to od mája 2022.

melanta
23. aug 2022

@panelacikova bude jej to možno na cestovanie, sú krajiny, kde neočkovaní môžu pricestovať jedine s potvrdením o prekonaní, bez očkovania a prekonania nie.

panelacikova
23. aug 2022

@melanta áno, to mi po odoslaní príspevku potom napadlo, že toto môže byť jediný dôvod, lebo kvôli zamestnaniu, či škole, škôlke, to nepotrebuje a ani nepredpokladám, že v blízkej budúcnosti sa niečo také plánuje...

doriiis
23. aug 2022

Aku mas poistovnu?

doriiis
23. aug 2022

Kto ma doveru ma automaticky potvrdenie o prekonani v EP.

ms_green
23. aug 2022

Potvrdenie o prekonaní dostaneš len ak si bola na PCR teste. Ako už niekto spomínal bezplatne len na výmenný lístok, ktorý ti dajú len ak máš vážne dôvody. (Ani práca sa nepočíta, dnes tu bol jeden taký príspevok)

queen_mary
23. aug 2022

Alebo si vypytaj od svojho obvodneho lekara 😀 aj takych je. Ale dufam, ze toto neni ten pripad

inga93
23. aug 2022

@doriiis na zaklade AG testu? alebo?

doriiis
23. aug 2022

@inga93 ..nie,zaklade pcr testu

melanta
23. aug 2022

@panelacikova veď hej, na "slovenské" účely je to zrejme k ničomu.

autor
23. aug 2022

@panelacikova akoze sorry premudrete hlavy co si dovolujete takto sudit ludi a co si dovolujete take vypisovat vobec...no coment

slavomira236
23. aug 2022

Čo ti také strašné napísala? Áno majú pravdu môžeš si dať spraviť platený pcr ak chces doklad

panelacikova
23. aug 2022

autorka: si normálna? čo sa do mňa navážaš? čo zlé som ti napísala?

nika11103
23. aug 2022

Prekonať covid 19 🤔