icon

Ako zmierniť bolesť krčnej chrbtice?

9. júl 2026

Ahojte. Mate niekto bolesti krčnej chrbtice stym že keď ležim tak ma až tak neboli ale aki nahle stojim tak je to otrasne .Normalne ani nemam chuť stať kvoli tomu.. ta bolesť potom často spúšťa migreny… tak isto rozmyšlam aj či to nieje vankušom lebo po noci sa budim s takou krcovitou bolestou krku ktora ale postupne po rozhybani zmizne .. Len vankuše som prestriedal už xy a zahadne sa niekedy budim bez tej bolesti a niekedy na tom istom vankusi s bolestou.. no ta ťahava bolest ostava a ta je skoro cely den …. Čo vam pomaha alebo ako ? Cvicenie je samozrejmosť snažim sa ako sa len da no zatial bez vysledku..

anonym_540bdb
9. júl 2026

pomaha navsteva fyzioterapeuta a/alebo ortopeda

anonym_aa6448
9. júl 2026

@anonym_autor fyzioterapeut pomôže

krasneleto
9. júl 2026

@anonym_autor smer napravac, fyzio, ortoped

rozculena
9. júl 2026

Vankúše som poskúšala aj ja,zatiaľ najlepší je "motýlik".
Fyzio,nikdy nie naprávač,ja si v najhorších stavoch dám tabletku

eru331
9. júl 2026

Áno, bez toho jemného cvičenia to nepôjde..Ja som aj Revitanerv užívala, to je fajn kombo. 🙏

anonym_5c9a2c
9. júl 2026

@anonym_autor mne najviac pomohlo silove cvicenie. Ale poriadne, push pull, na chrbat komplexne cviky, ziadne 2 kilove cinecky 😀

anonym_4b7fe4
9. júl 2026

@anonym_autor ist k doktorovi neurolog...môžeš mať platničky vysunuté, nerv pricviknuty, výrastky...

anonym_87ef76
9. júl 2026

@anonym_autor môže to byť následok stresu, prievan alebo prechladnutie, často to býva nedostatkom magnézia, vtedy tuhne a bolí krčné svalstvo... pravidelne užívaj magnézium citrát a skús jemné masáže s mätovým olejom, kúpeľ s epsomskou soľou...

anonym_bfd7fb
9. júl 2026

@anonym_autor mne pomohli jedine masáže pravidelné. Odporúčam ešte Guajacuran je voľnopredajný ale pozor niekoho môže uspavat. A nahrievaci vankúš Beurer, super vec

richard_polak
9. júl 2026

cvičenie, stretching, yoga

javorinska
10. júl 2026

Revitanerv.