Ako zmierniť bolesti pri zápale močových ciest u muža?
Žienky muža bolí podbruško aj úd. Bol na futbale, bola mu zima, aj sedadlá boli vraj veľmi studené, ale cez týždeň bol aj plávať v bazéne🤷♀️. Je to na večer horšie, na pohotovosť ísť nechce. Vraj zajtra ak bude horsie . Prosím vás čo okrem nalievania sa urologickým čajom a brusnicového sirupu by som mu ešte mohla dať? Je v teple zabalený. Ďakujem
Horúca vana a lepsie ako caje a sirup je jest susene brusnice. Hned cely balik. Zajtra druhy balik ale tam uz postupne aj zalievať za hrsť brusnic horúcou vodou, vypit a zjesť. Takto aspon 4-5x za den.
Dobrý večer.Môžete vyskúšať čaj z petržlenovej vňate. Lyžicu nasekanej vňate na cca 250ml vody...10minut lúhovať.
@betulinka1
@petulka3631 dakujem pekne pohladam myslim ze susene brusnice niekde mam, aj tu vnat
Slepe crevo este ma?mojho takto bolelo vsetko a bol to akutny zapal slepeho creva.Zoperovali ho v poslednej chvili.
Asi ano.V kazdom pripade sranda nie je ani jedno.Trapi sam seba.Ale to su chlapi.Hned rano na pohotovost.A ulavi samu
@pehavcek najlepsie ze uz ked na ten futbal siel, hovorim mu vezmi si spodky, dnes je velmi zima. A ze nacooo kde sa tam ja budem prezliekat ved ideme predtym na pivo. A teraz mi tu hovori, ako treba pocuvat manzelku 😂. Az na to, ze manzelka mu polku dna hovori aby siel na pohotovost 🤷♀️. Ale rano pojde vraj
No zajtra ráno pekné dr dajú mu ATB a je . Ináč alchýmia čaj akože topka . Potom pre takýto prípad ja doma mám také sáčky čo sa rozrobi vo vode keby sa nedalo ísť hneď k dr . a to ja som mala zápal taký že mi šla krv
No je to najsilnejšie čo predaju v lekárni bez recepta a záberu teda . Cez leto som tiež mala že krv o niečo menej ako 6 rokov dozadu kde to bolo že kŕče hruza a des ledva človek chodil .v lete som nestihla dr tak smer lekáreň a to mi dali v pondelok s moču rovno k dr s tam sranda že už len baktérie ale dali mi ATB že na prelievanie . Nakoniec som si dala len 2/3 tabletky a zvyšok nechala a všetko ok
@petulka3631 ahoj tak nesiel nakoniec, rano sa citil o 50% lepsie ako vecer. Nalieva sa aj ten prasok si dava. A dnes mi lekarnik (isla som kupit dalsi caj) povedal, ze ani jie atb su take dolezite ako sa nalievat a mechanicky to dat von. Tak uvidime zajtra, ak sa nezhorsi, asi to da doma. Nechce velmi atb, lebo o 3 tyzdne ma ist na mensiu operaciu. No tak uvidime. A dakujem pekne za opytanie
Tak to som rada ,že sa polepšilo ☺️ držím palce nech to prejde úplne a nech všetko dobre dopadne.. príjemny zvyšok večera ☺️

Nič. Ak má zápal a nedostane ATB len sa mu to rozšíri vyššie na obličky. Tak nech kľudne vyčkáva aj do pondelka, pomôže si ...