icon

Ako zmierniť spazmy čriev pri tetánii?

29. jan 2025

Ako si pomôcť od bolesti

taktotedanie
29. jan 2025

Preco si myslis ze to mas z tetanie? Nepripustas dietnu chybu? Zacinajucu crevnu virozu?
Nemozes vsetko co ta kde pichne, zaboli hadzat na tetaniu

autor
29. jan 2025

@taktotedanie prosím ťa ty o čom tocis? Žiadnu virozu ani dietu nemam. Nemyslím si že to mám z tetanie, ja to viem. Trpim tým opakovane tak asi viem. Nepoznáš môj zdravotný stav tak netrep to hluposti. Moja otázka bola iná, ak nevieš odpovedať neodpovedaj

luccija
29. jan 2025

Daj si ukludnovak a zistíš, že to máš zo stresu🙂
Ona je lekárka tak asi o tom trocha vie

taktotedanie
29. jan 2025

No najskor sa nauc citat s porozumenim to po prve , dieta a dietna chyba su dve diametralne odlisne veci- nastuduj si lebo mas vo vedomostiach medzery
A po dalsie, ak si taka mudra co sa tyka tvojej diagnozy tak sa liec sama a nezakladaj temy na MK kedze kazda rada ti je zbytocna
Evidentne ta rodicia zabudli naucit co to je vdacnost a pokora, popracuj na tom, lebo sa ti v zivote bude tazko zit
A myslim, ze taka navsteva psychiatra by sa ti zisla tiez

vakatko
29. jan 2025

Pred jedlom skús užiť rybí olej a tráviace horčiny ako pau darco alebo brest väzový.
Zázvor redukuje zápal, probiotiká asi užívaš + proteín z kostného vývaru.

autor
29. jan 2025

@taktotedanie prosím ťa neviem kto sa nevie správať, pozri sa ako sa vyjadrujes.... Ty si mi nedala žiadnu radu, len si ma začala poúčať o mojej diagnóze o ktorej nemáš ani páru. Tak láskavo choď variť, ak mienis mať blbé poznámky

autor
29. jan 2025

@vakatko ďakujem, skúsim :D

taktotedanie
29. jan 2025

Ty si fakt mimo