icon

Ako zvládať tetániu pri cvičení?

perlita007
26. mar 2024

Prosím pekne, prečo po cvičení z týmto syndrómom je mi nejak nie dobre a začnem mať problém zo zrakom...😏😒

zmrzlinka2021
•
26. mar 2024

@perlita007 to nič nemá s tetaniou. Ako si na Tom kondičné?

tanyag
•
26. mar 2024

Ja mám tetániu, cvičím a problémy nemám...berieš aj iné minerály a vitamíny okrem magnézia?

neson123
•
26. mar 2024

Mne po cviceni/zatazi je tiez zle toci sa mi hlava a pocit na odpadnutie..Ale to preto ze nemam kondicku kedze prave kvoli tym pocitom a strachu ze skolabujem som prestal sportovat..

nicicka
•
26. mar 2024

Áno. Šport môže zhoršovať tetaniu. Resp možno ani nie šport ako to vyčerpanie, zrýchlený tep no aj napriek tomu sa netreba vzdávať a možno nájsť taky ktorý vyhovuje najviac

luxus10
•
26. mar 2024

a co krce?

perlita007
autor
•
27. mar 2024

@nicicka
@nicicka áno určite si myslím, že to môže zhoršovat......po cvičení to vyčerpanie......pretoze už dva krát sa mi stalo po cvičení cca 20 minút po cvičení, že mi začalo pulzovat v hlave a na ľavé oko mi začali mihotat rôzne obrazce.....a potom problém z rečou....preto som chcela vedieť skúsenosti inych

nicicka
•
27. mar 2024

@perlita007 Áno áno. Je to možné. Inak dobrá kniha je aj Dobrá správa o úzkosti. Je to poprepajane. Mne dosť pomohla pochopiť ako to funguje.

gabrm
•
27. mar 2024

@perlita007
Pri tetánii som mával problémy so zrakom aj bez cvičenia,stačilo vyčerpanie napr pri dlhšom šoférovaní.

neson123
•
27. mar 2024

@gabrm co ti pomohlo nato?

gabrm
•
27. mar 2024

@neson123
Zatiaľ nič,stále sa trápim. A zatiaľ som musel aj prestať pracovať ako vodič,nakoľko nevydržím viac ako hodinu za volantom.