icon

Ako zvládnuť dezinsekciu ploštíc a psychické následky?

4. jan 2025

Hanbim sa ,vobec neviem odkial sa k nam nastahovali ;(
Pridu k nam striekat byt,hniezdo som nenasla,ale ja aj syncek mame po par stipancoch,mna vsetko svrbi ,ach normalne som z toho k.o

U tych co ste s tym bojovali ako ste riesili psychiku?ako dlho ste museli byt mimo domu?vdaka

eeffka
4. jan 2025

Boli sme dnu kym striekali, s babatkom by som sla prec aspon na 2hodky kym to preschne

eeffka
4. jan 2025

A psychiku chapem, ja som bola ko z toho aki sme spinduri 🤣🤣🤣, zeny to zle znasaju

ivec16
4. jan 2025

nemas sa za co hannit… plostice sa nastahuju hockam… aj do cisteho aj k bohatym…. a k tym aj castejsie… donesu z hotelov napriklad z dovolenky

popremyslaj kde ste boli na hoteli

anjelicek26
4. jan 2025

Podľa mňa to nemá nič zo špinou, ale z nejakými susedmi a zabordelenym bytom u neho a lezie to všade do ďalších bytov cez stupacky.. neverím,že problém je len u nás, bohužiaľ...

autor
4. jan 2025

@eeffka a mali ste aj stipance?pomohol jeden zasah?ci trebalo viac?

autor
4. jan 2025

@anjelicek26 zatial to nechcem riesit so susedmi

eeffka
4. jan 2025

Ries to s domovnikom,mate urcite zazmluvbenu firmu, ja som sa takto dozvedela ze pred rokim mali o 2posch vyssie. Po 1.postreku este asi tyzden stipali teraz sme po 3tyzd a pohoda, cakam na 2hy postrek

@anjelicek26 ja viem ale tak psychika robi svoje, u nas asi vlak,dcera je na intraku

autor
4. jan 2025

@eeffka a ten druhy postrek musi byt?a vsetko si musela dat von?

eeffka
4. jan 2025

Vsetko som oprala na 60 a dala do vriec,vypratala valendy, postrekuju cely byt
2.postreky su standard, niekomu treba az 3

autor
4. jan 2025

@eeffka ako vsetky veci zo skrin?

eeffka
4. jan 2025

My sme mali v posteliach, a v nich veci (postelne, sezonne oblecenie...) zo skrin nie.

autor
4. jan 2025

@eeffka take si mala?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
4. jan 2025
eeffka
4. jan 2025

Dcera ano aj horsie, mna nechceli

zuzanna33
4. jan 2025

Mi sme mali 2x postrek s tým že sme sa museli zbaviť všetkeho posteľneho prádla vrátane matracov a celá bytovka musela prejsť deratizaciou keďže pôvod bol zo stupačiek z iného bytu.

mimikarol
4. jan 2025

U nás muž doniesol z hotela. Ja som s toho bola hotová, keď prišiel deratizér tak som sa neovládla a plakala som pred ním. Normálne depky som s toho mala. Samozrejme okolie o tom čo sme mali nevedelo, len rodina. Deratizér hovoril že to má veľa ľudí a samozrejme hygiena a čistota s tým nemá nič spoločné.
Každopádne držím palce nech vás toho zbavia, je to hnus. Muž keď príde zo služobky ide oblečenie do plastového boxu do garáže a všeto najskôr periem, aj to čo nemal oblečené. Kufor tiež máva v garáži.

autor
4. jan 2025

@mimikarol kolko x vam striekal?a ako to u vas postupovalo?vsetko von ci ako?musela si daco aj vyhodit?

autor
4. jan 2025

Skrabalo vas to velmi?