Ako zvládnuť dezinsekciu ploštíc a psychické následky?
Hanbim sa ,vobec neviem odkial sa k nam nastahovali ;(
Pridu k nam striekat byt,hniezdo som nenasla,ale ja aj syncek mame po par stipancoch,mna vsetko svrbi ,ach normalne som z toho k.o
U tych co ste s tym bojovali ako ste riesili psychiku?ako dlho ste museli byt mimo domu?vdaka
A psychiku chapem, ja som bola ko z toho aki sme spinduri 🤣🤣🤣, zeny to zle znasaju
nemas sa za co hannit… plostice sa nastahuju hockam… aj do cisteho aj k bohatym…. a k tym aj castejsie… donesu z hotelov napriklad z dovolenky
popremyslaj kde ste boli na hoteli
Podľa mňa to nemá nič zo špinou, ale z nejakými susedmi a zabordelenym bytom u neho a lezie to všade do ďalších bytov cez stupacky.. neverím,že problém je len u nás, bohužiaľ...
@eeffka a mali ste aj stipance?pomohol jeden zasah?ci trebalo viac?
@anjelicek26 zatial to nechcem riesit so susedmi
Ries to s domovnikom,mate urcite zazmluvbenu firmu, ja som sa takto dozvedela ze pred rokim mali o 2posch vyssie. Po 1.postreku este asi tyzden stipali teraz sme po 3tyzd a pohoda, cakam na 2hy postrek
@anjelicek26 ja viem ale tak psychika robi svoje, u nas asi vlak,dcera je na intraku
@eeffka a ten druhy postrek musi byt?a vsetko si musela dat von?
Vsetko som oprala na 60 a dala do vriec,vypratala valendy, postrekuju cely byt
2.postreky su standard, niekomu treba az 3
@eeffka ako vsetky veci zo skrin?
My sme mali v posteliach, a v nich veci (postelne, sezonne oblecenie...) zo skrin nie.
@eeffka take si mala?
Dcera ano aj horsie, mna nechceli
Mi sme mali 2x postrek s tým že sme sa museli zbaviť všetkeho posteľneho prádla vrátane matracov a celá bytovka musela prejsť deratizaciou keďže pôvod bol zo stupačiek z iného bytu.
U nás muž doniesol z hotela. Ja som s toho bola hotová, keď prišiel deratizér tak som sa neovládla a plakala som pred ním. Normálne depky som s toho mala. Samozrejme okolie o tom čo sme mali nevedelo, len rodina. Deratizér hovoril že to má veľa ľudí a samozrejme hygiena a čistota s tým nemá nič spoločné.
Každopádne držím palce nech vás toho zbavia, je to hnus. Muž keď príde zo služobky ide oblečenie do plastového boxu do garáže a všeto najskôr periem, aj to čo nemal oblečené. Kufor tiež máva v garáži.
@mimikarol kolko x vam striekal?a ako to u vas postupovalo?vsetko von ci ako?musela si daco aj vyhodit?
Skrabalo vas to velmi?

Boli sme dnu kym striekali, s babatkom by som sla prec aspon na 2hodky kym to preschne