icon

Ako zvládnuť hnačku počas menštruácie?

Včera o 12:20

Ahojte prosím vás mávate niekedy deň pred alebo v deň menštruácie hnačky? Ja nezvyknem vôbec len už začínam byť zúfalá. Postupne som prešla na zmenu stravy a neviem ci sa organizmus takto čistí alebo to súvisí s menzesom. Včera ráno ma prehnalo 3x dala som si najprv 2tbl immodia a potom jednu. Prestalo a zvyšok dna som sa cítila úplne super. Nemala som bolesti. Dnes ráno prišiel menzes ale aj šialene bolesti brucha na nerozoznanie ci je to menštruačné alebo hnačkové ale prehnalo ma ráno a cca 20 min som mala na wc brutálne bolesti. Tabletku som nevzala prešlo mi to bola som 3 hodiny vonku pohoda. Došla som domov a znova mam bolesti. Taky mix lebo cítim ze aj v črevách mi buble ale aj menštruačné som mala vonku ale len tak jemne. Neviem co robiť, či vziať ibalgin ci dat immodium alebo čo 🙈 nezvykne ma bolieť menzes neviem co tak vyšlo tento mesiac.p.s. Nospu nemôžem z nej zvraciam.

anonym_94b02c
Včera o 12:20

bezne som mavala par rokov....a vlastne doteraz

autor
Včera o 12:22
@anonym_94b02c

bezne som mavala par rokov....a vlastne doteraz

@anonym_94b02c riešiš to nejak? Či necháš odzniet? Neviem či to je zmenou stravy lebo už ma naduvalo asi 3 dní pred MS a vtedy som cca aj zadala jest viac zeleniny strukovín a ovocia alebo to je čisto len menzesom. Bolesť šialená

anonym_d06550
Včera o 12:27

Ja mam zrasty v brusnej dutine, medzi crevami, maternicou, vajecniky take jemne zrastove vlasocnice, neviem to dobre popisat... po slepaku prasknutom v detstve. Nejem nic, absolutne nic, co naduva, MS davam immodium a buscopan na krce, je to o nervy...

januska12323
Včera o 12:28

U teba to bude kombinácia stravy a ms. Inak je to bežné lebo kŕče v maternici spôsobuje presne to isté čo kŕče v črevách.

anonym_94b02c
Včera o 12:34
@anonym_autor

@anonym_94b02c riešiš to nejak? Či necháš odzniet? Neviem či to je zmenou stravy lebo už ma naduvalo asi 3 dní pred MS a vtedy som cca aj zadala jest viac zeleniny strukovín a ovocia alebo to je čisto len menzesom. Bolesť šialená

@anonym_autor neriesila som to roky, proste som to pripisovala kramom. teraz uz kramy riadne nemam, som po 40tke

danielad9
Včera o 12:44

Mala som pred HA vždy rovnaký problém pri menštruacii. Neriešila som, trvalo to prvé dva dni menštruácie čiže nejak som to pretrpela

anonym_1e6e1e
Včera o 13:28

Áno, vždy deň pred a 1. Deň MS... Potom som roky brala HAK a po vysadení už hnačky pri MS nemám (klop, klop)

anonym_7d42e3
Včera o 19:45

@anonym_autor ano ja to mam
V bruchu sa mi prelievaju creva, ze to je pocut do celeho domu
Fungujem na immodiu tie 2-3 dni, potom to prejde

anonym_1a12a9
Včera o 21:13

Bezne mam hnacku 1den menstruacie... a niekedy aj viac dni. Je to akoby ocista...doslova....