Ako zvládnuť nadmerné potenie v spoločenských šatách ako hosť na svadbe?
Damy, vedeli by ste mi poradit, prosim? Od puberty sa vela potim hlavne medzi prsiami, na bruchu a priserne na chrbate. Normalne mi to nevadi, kedze vzdy v lete chodim v bielych alebo ciernych veciach a na tych to nevidiet. Kvoli zamedzeniu potenia mam v podpazusi aplikovany botox, takze mozno aj preto tie potne zlazy inde na tele odvadzaju pot intenzivnejsie. Ideme teraz v lete na svadbu, mam vybrane nadherne bordove saty, ktore su ale obtiahnute. Tie saty su dokonale a fakt v nich vyzeram super, tak som vas chcela poprosit o tipy, ako tam nevyzerat ako spoteny robotnik. Len dodavam, ze saty su na ramienka s hlbsim vystrihom, takze nejake tricko proti poteniu nepripada do uvahy. Rozmyslala som aj o tej kure proti poteniu, ze by som sa nou 7 dni natierala od pasa nahor, ale v lekarni mi povedali, ze ten pot aj tak z tela musi odist, tak sa bojim, ze sa potom budem potit na nohach a zadku, takze budem tam, kde na zaciatku. A prosim, nepiste mi, ze ine saty, ja som do nich uplne zalubena. Budem vdacna za akykolvek overany tip.
Nedávaj si bordové šaty, ale také na čom nie je vidno pot
Ja by som si ich proste obliekla na poslednú chvíľu, koľko vydržia toľko vydržia a keď už by som v nich bola ozaj spotená, mala by som v zálohe druhé na prezlečenie...
Dat si volnejsie saty z bavlny, natrieť chrbát tuhým antiperspirantom aj dekolt.... Medzicasom chodit na wc odsat pot vreckovkami
Riešiť vyšetrenie štítnej žľazy
@anonym_autor vzala by som si aj nahradne..a aby som vydrzala,chodila by som sa utierat na wc..

https://www.benulekaren.sk/co-pouzivat-na-nadme...