icon

Ako zvládnuť nadmerné potenie v spoločenských šatách ako hosť na svadbe?

Včera o 06:52

Damy, vedeli by ste mi poradit, prosim? Od puberty sa vela potim hlavne medzi prsiami, na bruchu a priserne na chrbate. Normalne mi to nevadi, kedze vzdy v lete chodim v bielych alebo ciernych veciach a na tych to nevidiet. Kvoli zamedzeniu potenia mam v podpazusi aplikovany botox, takze mozno aj preto tie potne zlazy inde na tele odvadzaju pot intenzivnejsie. Ideme teraz v lete na svadbu, mam vybrane nadherne bordove saty, ktore su ale obtiahnute. Tie saty su dokonale a fakt v nich vyzeram super, tak som vas chcela poprosit o tipy, ako tam nevyzerat ako spoteny robotnik. Len dodavam, ze saty su na ramienka s hlbsim vystrihom, takze nejake tricko proti poteniu nepripada do uvahy. Rozmyslala som aj o tej kure proti poteniu, ze by som sa nou 7 dni natierala od pasa nahor, ale v lekarni mi povedali, ze ten pot aj tak z tela musi odist, tak sa bojim, ze sa potom budem potit na nohach a zadku, takze budem tam, kde na zaciatku. A prosim, nepiste mi, ze ine saty, ja som do nich uplne zalubena. Budem vdacna za akykolvek overany tip.

anonym_ecf18d
Včera o 10:16

Nedávaj si bordové šaty, ale také na čom nie je vidno pot

anonym_571e7b
Včera o 10:20

Ja by som si ich proste obliekla na poslednú chvíľu, koľko vydržia toľko vydržia a keď už by som v nich bola ozaj spotená, mala by som v zálohe druhé na prezlečenie...

anonym_183896
Včera o 10:29

Dat si volnejsie saty z bavlny, natrieť chrbát tuhým antiperspirantom aj dekolt.... Medzicasom chodit na wc odsat pot vreckovkami

Riešiť vyšetrenie štítnej žľazy

lienka9
Včera o 19:47

@anonym_autor vzala by som si aj nahradne..a aby som vydrzala,chodila by som sa utierat na wc..