Ako zvládnuť návaly horúčavy a nevoľnosť?
Zacalo to tento tyzden. Z nicoho ci ma zacne oblievat horucava, taka celotelova, niekedy ho ostane iba pri navaloch tepla, ale niekedy mi z toho pride hrozne zle, az na odpadnutie. Objavuju sa aj v noci, obcas iba raz za noc niekedy celu noc. Mam 36, stitna v ok, meska mi menstruacia 7 dni, zacalo to vlastne 2 dni po meskani. Tehotna ista nie som. Neviete co s tym.
@taktotedanie v aprili som tento rok prestala kojit po 2och rokoch a odvtedy su tie kramy este take hore dole. Tak neviem, v decembri mam gynekologa ale dufam ze to nebude este predcasny prechod
A nezačala si brať antikoncepciu? Ja keď som nasadila teraz nedávno antikoncepciu, tak som spozorovala tiež návaly tepla. A mám takú čudnú antikoncepciu, že menštruácia mi chodí ako sa jej zachce (je to bez estrogénu a môžu ju aj kojace ženy. Ja ju užívam preto, lebo z iných, klasických, mám migrény)
kludne to mozu robit hormony. ak mas este cyklus taky vselijaky, tka to moze byt. na to aby sa zena pocas ms cyklu citila dobre, musia byt hormony v sulade.
kedze ti ms meska, moze byt ze tam nejaka odchylka nastala. kolegyna mavala taketo tazkosti vzdy ked jej ms meskal

Ides pomaly do prechodu predcasneho?