icon

Ako zvládnuť panickú poruchu aj keď berieš lieky

zojka89
7. jan 2019
katarina40
7. jan 2019

@zojka89 tak to sa asi ani zvládnuť bez liekov nedá alebo jediné to celé vedieť predychat ale ked to na človeka príde asi sa zľakne a nevie co v tej danej situácii ma robiť teda aspoň ja som taká...

caroline_
7. jan 2019

@katarina40 ale dá sa to aj bez liekov

monikafeliz
7. jan 2019

skús hypnózu, sesternica sa tak zbavila panického strachu z uzavretých priestorov

lujza123
7. jan 2019

@zojka89 treba s tým pracovať.... Hypnoza, psychoanalýza, meditacia... Aj keď neviem, ja mam slabú klaustrofobiu mne sa ľahko hovorí lebo sa to dá zvládnuť keď sa chce. V tehotenstve to bolo silné to som si pomôcť nevedela

zojka89
autor
7. jan 2019

@katarina40
Ja beriem citalec a xanax ale aj dnes ráno mi bolo na zvracanie príde namna hnačka s prepáčením a taký strach aj keď predtým to bolo horšie ani spávať som nevedela je totožné strach so strachu 😥

caroline_
7. jan 2019

Mne pomáha meditovanie, joga, zdravá strava

katarina40
7. jan 2019

@caroline_ ale anooo samozrejme ze su rozne alternativy ako to vsetko prekonat ☹bravala som neurol potom postupne vysadzala a presla na persen aby som bola ako tak pokojna a nakoniec uz potom nic neuzivala snazila som sa to prekonat...ale ta joga je urcite velmi dobra si myslim drzim palce a veeela zdravicka hlavne🙂

caroline_
7. jan 2019

@katarina40 aj ja som brala lieky ale nie dlho, z nich som mala ešte väčší strach... A co ti teraz pomáha? Ďakujem veľmi pekne aj tebe ❤️

jojoxxx
11. jan 2019

Dobrý deň mám len 13 rokov za 2 mesiace 14 začiatkom decembra som začal mat úzkosti ako sa začal rok 2019 začala som mat väčšie. Začalo sa to tým že keď pomýslim na vážne choroby ktoré by som mohla mat ale nemám alebo keď myslím na smrť moju či mojich blízkych,či keď sa bojím ničoho alebo keď ma niekto vystraší začne mi biť veľmi rýchlo srdce tep mám až 130 ale keď som v klude tak okolo 60-70 a mám aj tlak na hrudi bola som aj na EKG ale všetko mám v poriadku do konca som bola aj u psychyatričky a povedala že mám poruchu úzkosti že to nieje nič vážnea nasadila mi lieky ale mama mi ich radšej nechce dať chcela by som vedieť či máte niečo podobne alebo sa Vám to prejavuje ináč

domculik
11. jan 2019

@monikafeliz fiha ta hypnoza ma zaujala, to sa bezne na SR praktizuje ? :O

monikafeliz
12. jan 2019

@domculik ano, neviem odkiaľ si ale u nás z okolia to robí môj kamarát, moju sesternicu tak zbavil panického strachu z uzavretých priestorov, a stačilo jedno sedenie. Skús pozrieť vo svojom okolí, isto aj tam sa niekto nájde kto sa tomu venuje

katarina40
12. jan 2019

@domculik mne hypnozou zmizly bradavice ktoré som mala všade po rukách a tiež som neverila ze to môže ist a fakt zmizly👍treba vyskúšať;)hypnozu

domculik
12. jan 2019

@monikafeliz
@katarina40 no neviem sú na to protichodné nazory,zaujímajú ma skúsenosti ale neviem či by som sa dala nahovoriť :O. To sú také neprebádané územia toto manipulovanie s podvedomie.

monikafeliz
12. jan 2019

@domculik asi nemáš skúsenosti s hypnózou keď hovoríš že je to manipulovanie s podvedomím. Ja som sa toho tiež bála, lebo som nevedela ako to funguje, ale nemusíš sa báť, je to úplne bezpečné, teda za predpokladu že to robí riadne vyškolená a skúsená osoba. Ináč by som sa asi bála aj ja =) Ale je to vec názoru, ak ti to je proti srsti, radšej skús iný spôsob ako si pomôcť, treba len nájsť čo ti sadne =)

domculik
12. jan 2019

@monikafeliz nie nemám skúsenosť ale ma to zaujalo v súvislosti s jednou knižkou čo som čítala o minulých životoch že tí ľudia sa do nich preniesli pomocou hypnozy

monikafeliz
12. jan 2019

@domculik dá sa aj pomocou hypnózy aj pomocou meditácie, ja som išla cez meditáciu do minulého života, vyriešila som si tak svoj životný problém