icon

Ako zvládnuť premnoženie candidy?

1. sep 2026

Ahojte, v poslednom čase som mala všetky príznaky candidy - svrbenie tela, vaginálne a urogenitálne infekcie, kožné prejavy, nafukovanie, bolesti brucha, únava, nedostatok energie, brain fog. Zobrali mi krv na kultiváciu a vyšla mi premnožená kvasinka. Dostala som Mycomax, mám ho užívať 6 dní. Medzitým vylučujem cukor, sachadridy, mlieko, lepok. Potom si nasadím probiotiká Candistop. Podarilo sa niekomu z toho dostať a mať to pod kontrolou?
Čo vám potom pomohlo?

stela567
1. sep 2026

Zelenáče

anonym_7c0b02
1. sep 2026

Ja som sa niekoľko mesiacov nevedela zbaviť kvasiniek. Vždy po mesiaci sa mi to vrátilo späť. Potom mu dr našťastie dal silne lieky, najskôr na týždeň každý deň a potom raz do týždňa 1tablwtku. Plus k tomu iné lieky. Celkovo Kura na 3 mesiace. Ale klop klop odvtedy som ok

rozculena
1. sep 2026

Prísna diéta min.6 týždňov a homeopatické kvapky vyrobené na mieru pre mňa.Bolo to pred 35rokmi a odvtedy sa mi to nevrátilo a teda nestravujem sa nijako ukážkovo.

liliputka2131
2. sep 2026

Ano podarilo ,ale ziadne dristoviny ako oregano a nase lieky co su na slovensku uz vobec nie ,a to som ju mala tak premnozenu po atb ze viac krizov na teste uz ani neni a zila som s tym vyse 3 roky a konecne som cista nemam nic

zuzacka16
2. sep 2026
@liliputka2131

Ano podarilo ,ale ziadne dristoviny ako oregano a nase lieky co su na slovensku uz vobec nie ,a to som ju mala tak premnozenu po atb ze viac krizov na teste uz ani neni a zila som s tym vyse 3 roky a konecne som cista nemam nic

@liliputka2131 a čo ti pomohlo?

liliputka2131
2. sep 2026
@zuzacka16

@liliputka2131 a čo ti pomohlo?

@zuzacka16 tabletky nystatin z nemecka ,u nas ich nekupis su aj studie nato ze su cielene na candidu albicans ,to je jedina vec co mi pomohla a to som tych nasich antimikotik mala viac druhov

zuzacka16
2. sep 2026
@liliputka2131

@zuzacka16 tabletky nystatin z nemecka ,u nas ich nekupis su aj studie nato ze su cielene na candidu albicans ,to je jedina vec co mi pomohla a to som tych nasich antimikotik mala viac druhov

@liliputka2131 prosím ťa a to je voľnopredajné v nemecku?

liliputka2131
2. sep 2026
@zuzacka16

@liliputka2131 prosím ťa a to je voľnopredajné v nemecku?

@zuzacka16 ano je

anonym_784a4b
2. sep 2026

@anonym_autor Tibetská huba, po liečbe candidy ju treba nechať dlhšie fermentovať, miesto 24 hodín nechaj minimálne 36 až 48 hodín a začať užívať postupne po troške.