icon

Ako zvládnuť viaceré herpesy naraz počas dojčenia?

Včera o 18:57

Nikdy sa ml toto nestalo že by som mala herpes po celých ústach skoro, vždy max 1. Mám 3 mesačne dieťa tak mám riadny strach aby som ho nenakazila.. ako sa toho čo najrýchlejšie zbaviť? Počas dojčenia si dávam respirátor a keď si herpesy ošetrujem tak si riadne potom umyjem ruky ale aj tak mám strach :/ natrela som si to masticku zorivax duo a vyzeralo to tak že to herpes zastavil a o 2 dni sa mi to už robí po celých ústach.. nechápem

xlucia
Včera o 19:04

kup si zinok bisglicynat, bkomplex forte a lyzin. a v pondelok vybehni k obvodnej pre antivirotika

mullerova46
Včera o 20:05

@anonym_autor slabá imunita 🙂 staráte sa dobre, možno ešte umývať s repikom na dezinfekciu a mastit a dúfať že sa to na dieťa neprenesie 🙂 ja mávam tiež herpesy ale v malom počte a zatiaľ som to nepreniesla na dieťa

kobkag
Včera o 20:20

Mne pomaha lyzin, zinok, vit C. A este pozor na nizku hladinu zeleza. Zelezo hra dolezitu ulohu v imunite.

anonym_f8690a
Včera o 20:49

@anonym_autor robíte to dobre , nebojte sa ja som mala toľko herpesov pri malej , ... Hlavne ruky, ja som mala respirator nonstop keď som bola s ňou a ruky ruky ruky...

motylik2559
Včera o 21:05

@anonym_autor Ahoj, mne na toto pomaha lysine, kupis normalne v lekarni. Je to dobre na imunitu a naozaj sa mi to super zlepsilo, len treba brat pravidelne 1tbl. denne. Aspon tak mi odporucila imunologicka kvoli tomuto problemu. Odkedy ho beriem mi vybehol len raz jeden mensi, inak nic🙂

anonym_0ec088
Dnes o 05:26

@anonym_autor vitamin B .. aj rozpostuti aj s tým potierať... a hned, ako viem, že sa mi robí herpes, vezmi kocku ladu a mraz ho