Ako zvládnuť vysadenie lieku Xonvea?
Ahojte,
baby, ktore ste uzivali Xonvea, kedy ste liek vysadili a ako ste to nasledne zvladali? Mala som poslednu tabletku v piatok a odvtedy trpim ako pes, prejde to aj bez prinavratenia sa k uzivaniu Xonvea? Dakujem za podelenie sa s vasimi skusenostami🙏🥹
@anonym_autor nezvladala som to. xonveu beriem od 5tt, aktualne koncim 33tt, budem brat az do porodu. pokusila som sa vysadit niekolkokrat (asi 4-5x) v roznych tt, skusala som aj metodu brania tabletiek obden (odporucana mojim gynekologom) aj metodu brania pol tabletky a neskor stvrt...vzdy som sa vratila k vracaniu 20x denne, neudrzala som ani vodu a skoncila som na infuziach.
radila si sa ohladom tohto vysadenia s lekarom? xonvea sa nevysadza zo dna den ale postupne - aspon mne to tak odporucila dr a varovala ma, ze urcite nesmiem prestat zo dna na den, ze to bude katastrofa. prejdes na pol tablety, potom na stvrt atd. ja som uz tyzden na polke a super - idem prejst na stvrt. potom stvrtku obden.
kazdopadne ak uz ti je naspat zle uz ti polka podla mna nepomoze teraz zacat naspat brat. zavolaj s tym doktorke, ktora ti ju predpisala,

@anonym_autor a to je chyba... posledna tabletka piatok .. takze vysadiť máš postupne .. cize začinaš pol tabletkou potom štvrť tabletkou .. takto som to mala do 14 tt potom uz bolo dobre