Akou vakcínou sa mám dať zaočkovať?
Po dlhom predlhom váhani a prečítaní milión diskusii pre a proti som už na 93,78% presvedčená, že sa dám zaočkovať. Samozrejme strach z vakciny a reakcií mam priam až paranoidny. Keďže ste tu mnohé/í na túto problematiku sčítaní a viete o tom určite viac ako ja, verím tomu, že mi budete vedieť poradiť KTOROU vakcínou?
Prosím vás veľmi pekne, nejak mi to rozumne zargumentovat - ktorou a prečo?
Rada by som tou najbezpečnejšiou pre zdravie. 🙏🙏🙏
Vopred Vám všetkým ďakujem za ochotu.
@michalka78 skóre uzdravenie, hlavne dávaj pozor na dcerku
🙈tak mam v tom rovnaký guláš ako včera večer 😅
Co lekár to iný názor... no nič, ....
A prečo Pfizer nie?
Ja som astrou, mm astra, otec astra, kolegyne niektoré tiež astmou,naštvaná som ze už sa ňou nedá lebo nebol záujem.. ja som nemala žiadne vedľajšie okrem slabej bolesti po vpichu a to mam autoimunitne ochorenie..mm mal tiež len bolesť ruky a z okolia tak nanajvýš 1-2dnove teploty a bolesti
@galioska snažím sa..no ta pliaga je nevyspitatelna..neviem kedy kde preklzne
som 2x po porážke,diabetes 2-ka,štítna žľaza.Moderna 2x,nežiaduce účinky výrazné,ale prežila som.A dám si aj 3.dávku.Radila som sa len s neurológom,bol za očkovanie.
@kjana1969 https://www.science.org/doi/10.1126/science.abm... (na vzorke 780 tisic ludi)
Ono nie je lekar ako lekar .. zial cast nich je sprosta ako boty a poznam pripady, ked odhovarali pacienta od ockovania a pacient tu uz nie je ...

@galioska pri pozvánke má napísané akú vakcínu dostane