icon

Akou vakcínou sa mám dať zaočkovať?

19. nov 2021

Po dlhom predlhom váhani a prečítaní milión diskusii pre a proti som už na 93,78% presvedčená, že sa dám zaočkovať. Samozrejme strach z vakciny a reakcií mam priam až paranoidny. Keďže ste tu mnohé/í na túto problematiku sčítaní a viete o tom určite viac ako ja, verím tomu, že mi budete vedieť poradiť KTOROU vakcínou?
Prosím vás veľmi pekne, nejak mi to rozumne zargumentovat - ktorou a prečo?
Rada by som tou najbezpečnejšiou pre zdravie. 🙏🙏🙏
Vopred Vám všetkým ďakujem za ochotu.

Strana
z2
pribinak
19. nov 2021

@galioska pri pozvánke má napísané akú vakcínu dostane

galioska
19. nov 2021

@pribinak tu som nevidela, len povedala, že ide preockovat. Tak ja to beriem automaticky, akou začnem s takou pokračujem, lebo tu to tak je👍 opýtam sa jej. Je staršia asi ani sama nevie.

galioska
19. nov 2021

@michalka78 skóre uzdravenie, hlavne dávaj pozor na dcerku

autor
20. nov 2021

🙈tak mam v tom rovnaký guláš ako včera večer 😅
Co lekár to iný názor... no nič, ....
A prečo Pfizer nie?

puklica13
20. nov 2021

Ja som astrou, mm astra, otec astra, kolegyne niektoré tiež astmou,naštvaná som ze už sa ňou nedá lebo nebol záujem.. ja som nemala žiadne vedľajšie okrem slabej bolesti po vpichu a to mam autoimunitne ochorenie..mm mal tiež len bolesť ruky a z okolia tak nanajvýš 1-2dnove teploty a bolesti

michalka78
20. nov 2021

@galioska snažím sa..no ta pliaga je nevyspitatelna..neviem kedy kde preklzne

babababka
20. nov 2021

som 2x po porážke,diabetes 2-ka,štítna žľaza.Moderna 2x,nežiaduce účinky výrazné,ale prežila som.A dám si aj 3.dávku.Radila som sa len s neurológom,bol za očkovanie.

kjana1969
20. nov 2021

@meluela odkiaľ čerpáte tieto informácie? poprosím Vás o link... sú už nejaké rekevantné štúdie na očkovaných ?

meluela
20. nov 2021
meluela
20. nov 2021

Ono nie je lekar ako lekar .. zial cast nich je sprosta ako boty a poznam pripady, ked odhovarali pacienta od ockovania a pacient tu uz nie je ...

kjana1969
20. nov 2021

@meluela vďaka

Strana
z2