icon

Aký je rozdiel medzi červeným a žltým sprejom Olynth?

Včera o 12:37

Doteraz som používala len ten červený, ale dnes som si kúpila žltý Olynth HA. Použila som ho, ale aj tak sa mi leje z nosa a mám pocit, že po tom červenom som na pár hodín mala suchý nos. Viete v čom su rozdielne?

anonym_ed9370
Včera o 12:46

Mne jediný sprej ktorý pomohol bol Muconasal Plus.Olynt mi bol slabý .Muconasal je síce drahší ale prestane mi tiecť z nosa a uvoľní upchatý nos

autor
Včera o 12:51
@anonym_ed9370

Mne jediný sprej ktorý pomohol bol Muconasal Plus.Olynt mi bol slabý .Muconasal je síce drahší ale prestane mi tiecť z nosa a uvoľní upchatý nos

@anonym_ed9370 Budem si musieť kúpiť ten Muconasal. Červený Olynth tiež fungoval.

truthy
Včera o 12:53

ten zlty by mal mat oznacenia ha a teda je zvlhcujuci. cerveny je bez toho😉

anonym_ed9370
Včera o 13:08
@anonym_autor

@anonym_ed9370 Budem si musieť kúpiť ten Muconasal. Červený Olynth tiež fungoval.

Skús .Ja aj keď som chorá na sebe šetrím veľakrát ale keď už je tak zle že neviem normálne fungovať tak oferujem peniaze aj na niečo drahšie ak mi to pomôže

dixitka
Včera o 13:17

@anonym_autor iné zloženie… mne tiež ten žltý nefunguje a červený je topka :D

anonym_f8d461
Včera o 13:38
@dixitka

@anonym_autor iné zloženie… mne tiež ten žltý nefunguje a červený je topka :D

@dixitka ja nechapem, ako Vam nemoze fungovat, ved ucinna latka je rovnaka, len ten zlty aspon nevysusi uplne nos, lebo obsahuje aj kyselinu hyaluronovu.

dixitka
Včera o 13:49
@anonym_f8d461

@dixitka ja nechapem, ako Vam nemoze fungovat, ved ucinna latka je rovnaka, len ten zlty aspon nevysusi uplne nos, lebo obsahuje aj kyselinu hyaluronovu.

@anonym_f8d461 neviem ani ja, mala som ten žltý iba raz a odvtedy sa mu vyhýbam 🙂 po červenom vždy úľava na pár hodín a po žltom som o 15 minút ani nevedela, že som si niečo dala. A nemala som nikdy pocit, že by mi ten červený nejako extrémne vysušil sliznicu, akurát si treba ustriehnuť dávkovanie kvôli závislosti, ale to platí pre všetky spreje tohoto typu.

dididudu
Včera o 14:07

Mňa ten červený strašne stipe v nose a žltý je taký jemnejší