icon

Aloe vera gél - skúsenosti a recenzie

ninavch
4. máj 2020

Ahojte mate niekto skusenosti s aloe vera gelom? Mam citlivu plet, som alergicka na niektore kremy a produkty. Obsahuje aloe vera gel alergeny?
Vopred dakujem🙂

00ivi00
•
4. máj 2020

@ninavch ahoj, tal to závisí od toho aký konkrétny aloe vera gél myslíš. Treba prečítať ingrediencie 😉 ale myslím si že že prírodným gélom veru nič nepokazíš👍🏻

77kacena
•
4. máj 2020

Aloe Vera gel by nemal mať alergény mala som z farmasi tam je najviac 93% bola som spokojná a v Tiande je malé vrecúško ten je 98,5% šťavy z aloe a zvyšok olivový olej, mne sa osvedčil

88koalka88
•
4. máj 2020

Ja som mala presne tiež tie dva aj z farmasi, aj z tiande. Mne to zrovna ale neprišlo ako nejaký zázrak, ani mi nepomohli, ani neublížili. Ale žiadnu pridanú hodnotu som v tom nevidela :-/

elleloup
•
5. máj 2020

Ja používam z LR gél aj krém na ruky po tom, ako umyjem riad, dá mi to ruky trochu doporiadku. Tam je tiež vysoká koncentrácia aloe vera.

kristina0098
•
5. máj 2020

Ahoj ninavch, ja používam LR aloe vera gel, mam od nich krem aj gel ktory sa da pit lebo mam citlivu plet so sklonom k akne. Mne osobne to velmi pomohlo a vrelo to mozem odporucit. Sama som registrovana a viem ti odporučiť čo mi pomohlo. V aloe vera je aloin ktory je toxicky a preto aloe vera od LR ma vzdy okolo 95-a menej aloe vera gelu pretože sa tento aloin odstranuje.

ananas28
•
Autor odpoveď zmazal
•
ananas28
•
Odpoveď bola odstránená
•
ninavch
autor
•
7. máj 2020