icon

Antidepresíva a ich účinky na útlm človeka

dettilv
Včera o 09:41

Ahijte. Je pravda že čím silnejšie antidepresiva, tým viac utlmi človeka? Dakujem

anonym_6d91e0
Včera o 10:00

@dettilv Nie, nie je. Takto zovšeobecňovať sa to nedá. Áno, sú aj utlmujuce, ale aj neutrálne, prípadne povzbudzujúce

anonym_2e840c
Včera o 10:06

nie je to pravda.. zalezi od mnozstva mg kolko clovek uziva

patrike
Včera o 10:20

Tych liekov je viac skupin, nie vsetky aj tlmia. Lekar ti vysvetli.

anonym_8b9d57
Včera o 11:33

Ja som brala dost silne antidepresiva a neutlmovalo ma to vobec

leni2121
Včera o 12:02

@dettilv ja som nikdy nebrala, len prirodne AD neutlmovali a nastup ucinku bol rychly. Viem poradit pracujem ako psych.peer konzultant.

simona_racz
Včera o 13:40
@leni2121

@dettilv ja som nikdy nebrala, len prirodne AD neutlmovali a nastup ucinku bol rychly. Viem poradit pracujem ako psych.peer konzultant.

@leni2121 je pravda že tie antidepresíva čo tlmia, dokážu potlačiť aj neustále nervozitu a záchvaty hnevu?

simona_racz
Včera o 13:42

@dettilv ja skôr o dvoch prípadoch viem, keď utlmujú lieky na alergiu. Dvaja rôzni ludia, obaja berúci lieky na alergiu, a vraj ich to utlmuje, až uspáva. Nikoho nepoznám kto by bral psycho lieky. Len ma to tak zaujíma.

dettilv
autor
Včera o 15:43

Ďakujem. Pýtam sa kvôli kamoske. Kúpila také voľnopredajné a vraj ju utlmujú. Za dr ju neviem dostať, vraj silnejšie lieky by ju utlmili už na 100%. Lenže bez liekov nebude ok

evkamotka
Dnes o 05:47
@dettilv

Ďakujem. Pýtam sa kvôli kamoske. Kúpila také voľnopredajné a vraj ju utlmujú. Za dr ju neviem dostať, vraj silnejšie lieky by ju utlmili už na 100%. Lenže bez liekov nebude ok

@dettilv napr elontril je výslovne povzbudzujuci. Je milion druhov, milion ucinkov.

anonym_238bc8
Dnes o 08:08

Moja babka berie. Od lekara na predpis. Su rozne a kazde "reaguju" inac. Ano prve co mala ju utlmili ale ze uplne. Teraz ma take co je ok. Nie kazdy liek kazdemu hned sadne.