Antifosfolipidový syndróm - aká liečba je účinná?
Aku liecbu navrhol lekar a pomohlo vam to?
@ikonica ja riesim nieco podobne ja som od zaciatku doteraz do 16tt uzivala aj fraxi aj anopyrin 100,no kedze som uz 2x krvacala tak mi ho chce dr vysadit len ja sa bojim ci sa nic nestane lebo bez liekov som uz 2xpotratila a teraz min.jedno z toho urcite zabralo kedze nikdy som sa nedostala dalalej ako 8tt
@lucia7933 no to uz ma mala na starosti ina dr, sice obe robili v jednej amb, ale ta prva odisla do Kosic a ta druha uz zvolila taketo kombo na zaklade vysledkov... Nepytala som sa preco... Resp asi aj ano, ale len mi povedala, ze teraz budeme davat takuto liecbu.. uz nepamatam...
@lucia7933 tak uz ako chces... Ona viem ze sa zaoberala prave aj takymi pripadmi tehotenskych strat... Pri nej som brala len clexane... Vsetko zavisi na vysledkoch... Teraz rozmyslam, ze k nej som chodila v druhom neuspesnom tehu... Ale tam bol iny problem ako krv... Tam islo o anembryomolu, cize tehotenstvo bez plodu... A potom som bola tehotna treti krat, ale to bolo len do cca 5tt. Tam mi asi chybal progesteron(ako mi neskor oznamili z car) anopyrin som brala... A v stvrtom a piatom tehu (uspesnom) uz som chodila ku Kazimirovej, lebo Hulikova odisla do Ke.
Tak pozrela som spravu a mam tam denne 100 mg a k tomu 0,4 clexane
@ikonica styk absolutne , ten nebol od kedy mi vysla slabulinka ciarka na teste ktoru este ani manzel nevidel....cize uz skoro 3 mesiace nebol..a ani ma to nelaka ..cize toto nie..a po vysetreni tiez skôr nie i ked vzdy to prislo po nom na druhy den ale tak nebolo vysetrenie bolestive a ten druhy krat som mala vysetrenie len cez brucho nie vaginalne
inak mas aj gen.mutacie? ked ten clexane?
Ci len cisto tento antifosf. syndrom
@lucia7933 ja som si ho radsej nekupila, lebo by som ho asi vkuse zapinala a preplo by mi z toho keby som nahodou nenasla tlkot srdiecka... Skor som sa snazila byt v klude a nastavit sa tak, ze teraz to uz bude ok... Ze uz mam vychatane vsetko, liecba nastavena a ideme pekne do ciela...

Anopyrin do konca zivota a pocas tehotenstva som v jednom tehu pichala fraxiparin a neskor clexane kvoli alergii a v dalsom tehu som mala kombinaciu clexane a anopyrin...