icon

Arytmia a skúsenosti s reveal implantátom

macka1996
Včera o 20:02

Ahojte je tu niekto kto má v hrudniku reveal implantát na zachytenie arytmii . ? Ja mám arytmie zachytené viac x na mojom Omron tlakomery ..mám nárazové arytmie . Niekedy niekoľko dní nič a potom zrazu ...tak ako aj dnes .umývala som podlahu a bola to veľka námaha ledva som dýchala , točilo ma , tak som šla odmerať tlak a samozrejme zas arytmie zachytené 3 x po sebe . Aj cítim na zapästi že ten tlkot je nepravidelný . Na EKG holtery nič aj som sa cítila fajn keď som ho mala .:D takže dr uvažuje o tomto implantate pre mňa . Ma ho už niekto ? Ďakujem za všetky skusenosti

anonym_e342ba
Včera o 20:24

@macka1996 ahoj, môj manžel to mal (vlastne ešte má 🙈 - len už je nefunkčný).
Tiež mal podobné problémy a arytmie na tlakomery... Na základe informácií z tohto implantátu zistili, kedy ma arytmie a riešili to.
Lekár vie z toho "vytiahnuť " informácie za dlhé obdobie. Je to akoby si mala nonstop holter...

macka1996
autor
Včera o 20:34
@anonym_e342ba

@macka1996 ahoj, môj manžel to mal (vlastne ešte má 🙈 - len už je nefunkčný).
Tiež mal podobné problémy a arytmie na tlakomery... Na základe informácií z tohto implantátu zistili, kedy ma arytmie a riešili to.
Lekár vie z toho "vytiahnuť " informácie za dlhé obdobie. Je to akoby si mala nonstop holter...

@anonym_e342ba ďakujem a aj to bolo vidieť pod kožou ? Či len rez ? A kde mu to robili .mňa by posielali do NR .

anonym_e342ba
Včera o 20:42
@macka1996

@anonym_e342ba ďakujem a aj to bolo vidieť pod kožou ? Či len rez ? A kde mu to robili .mňa by posielali do NR .

@macka1996 robili mu to v BA, bol to rýchly zákrok. Nie je mu to vedieť, ale viem to nahmatať... no je vysoký a svalnatý a ma širokú hruď. Neviem ako to môže vyzerať u ženy...

macka1996
autor
Dnes o 05:09
@anonym_e342ba

@macka1996 robili mu to v BA, bol to rýchly zákrok. Nie je mu to vedieť, ale viem to nahmatať... no je vysoký a svalnatý a ma širokú hruď. Neviem ako to môže vyzerať u ženy...

@anonym_e342ba hej no to ma zaujímalo lebo na ľavej strane na prsniku ja mám škaredý jazvu po vybratí hrčky . Škaredo sa mi hoja jazvy . No nevadí prínos bude väčší pre mňa ako jazva . .len konečne aby sa zachytili tie arytmie . Ďakujem za info