Beriem prvýkrát psychiatrické lieky
Ahojte, mam prvykrat nove lieky, injekciu, ktora sa picha 1x mesacne. Nevie mi niekto nieco k tomu povedat? Je to dobra liecba? Dakujem
@motylicek07
čo viem tak takáto liečba je pri schizofrénii, podľa mňa to funguje, lepšie ako brat denne tbl.
@motylicek07 teta schizofrenicka, ktora nebola schopna brat pravidelne lieky, bola na injekciach. Jej zaberali, no ci je to dobra liecba aj pre teba, posudit neviem.
Dakujem Vam ano mam schizofreniu a neviete ako skoro to zaucinkuje? Dakujem
je to pomerne casta leicba a je ucinna. prakticky niektore inj obsahuju tu istu latku,a ko tbl, ale je to clekom prakticka liecba, nahradi to denne uzivanie niektorych leikov. mnohi tvrdia, ze ucinok pocituju uz kratko po podani inj - v ten den. dolezite je samoizrejme aky ucinok. mnohi sa citia ospalo, co neskor prejde, no aky to ma konretne vplyv na psychiku, ej torsku aj individualne. hoci tieto lieky ucinkuju rychlejsie, ako napr, antidepresiva, ale aj tak neikedy treba dosiahnut urcitu hladinu, aby bol ucinok plny.
@majo175 ty si čo za retardovaného trolla spamujúceho každú diskusiu a v každej diskusii mažeš svoje primitívne komentáre hodiace sa 10 ročnému prázdninujúcemu decku? Radšej si opakuj učivo do školy alebo čim skôr navštív psychiatra lebo tvoje štádium psych.poruchy ho už potrebuje a očividne si sám doma pomôcť nedokážeš.

@motylicek07 To ako fakt? Lekára sa treba spýtať, on predpisovali...