Bezpečné lieky na kašeľ pri užívaní antidepresív
Caute som v tom nováčik čo beriete keď máte kašeľ alebo vás boli hrdlo? Viem že veľa liekom sa nesmie kombinovať ..
Mne vždy pomáhalo teraflu ale že nemôžem .
Všetko môžeš. Však nejdeš vypiť pol fľaštičky.
Ak máš strach, zavolaj lekárke čo ti predpísala Ad
V lekárni povedz a poradia. Nemala by si naozaj brat všetko bez rozdielu lebo vznikajú kontraindikácie. Antihistaminiká napríklad iba vtedy, ak vysadíš dočasne AD. Mne pekne poradila pani, povedala som AD a lekárnička našla kvapky vhodné pri AD podľa zloženia. To, že iné berú všetko neznamená že robia správne 😉
V lekárni povedz a poradia. Nemala by si naozaj brat všetko bez rozdielu lebo vznikajú kontraindikácie. Antihistaminiká napríklad iba vtedy, ak vysadíš dočasne AD. Mne pekne poradila pani, povedala som AD a lekárnička našla kvapky vhodné pri AD podľa zloženia. To, že iné berú všetko neznamená že robia správne 😉
@anonym_df2b54 antihistaminiká beriem 25 rokov a AD beriem 22 rokov bez problému. Jediné, na čo si treba dávať pozor je ľubovník bodkovaný, CBD kvapky, apd. Ja dokonca beriem aj metoprolol na srdce a lieky na riedenie krvi.
@anonym_df2b54 dočasne vysadia AD? Dobrý blud
@anonym_df2b54 dočasne vysadia AD? Dobrý blud
@dennissa16 no a hlavne nebezpecny, len tak vysadit AD...🫣
A keď ma boli hlava môžem si dať Ibalgin ?? Lebo iba ten mi zaberá …no chcem sa poradiť keď vy už dlhšie beriete ja len mesiac tak chcem byť opatrná …
mne to povedal lekár, keď som sa na antihistaminiká pýtala - či môžem kombinovať a povedal, že moje AD nesmiem kombinovať s hocičím, mám pár dní prestať pbrať AD, ak musím vziať ahtihistaminiká. To isté mi povedala lekárnička. Hádať sa nechcem, píšem čo mne povedali na moje AD.
mne to povedal lekár, keď som sa na antihistaminiká pýtala - či môžem kombinovať a povedal, že moje AD nesmiem kombinovať s hocičím, mám pár dní prestať pbrať AD, ak musím vziať ahtihistaminiká. To isté mi povedala lekárnička. Hádať sa nechcem, píšem čo mne povedali na moje AD.
@anonym_df2b54 a môžem vedieť, o aké AD sa jedna? Lebo sa nechcem hádať, ale toto je tak nebezpečná rada, že sa mi nechce veriť, že s tým prišiel nejaký psychiater.
A keď ma boli hlava môžem si dať Ibalgin ?? Lebo iba ten mi zaberá …no chcem sa poradiť keď vy už dlhšie beriete ja len mesiac tak chcem byť opatrná …
@anonym_autor zavolaj svojmu psychiatrovi ktory ti predpisal AD a spytaj sa ze co si mozes dat na bolest hlavy a hotovo.

Všetko beriem normálne ako doposiaľ. Jedine čo nemôžeš je ľubovník bodkovaný.