Bilirubin - výsledky krvného testu
Trochu dost ma vyplasili dnesne krvne testy- resp vysledky dlhodobejsie sa citim zle, samozrejme idem v pondelok s tym k lekarovi, davala som si robit rozbor v odberovom centre. Len sa chcem spytat ci sa niekto stretol s vysledkom S - BILS 39,9 a S BILC 8,5 hranice su daleko nizsie… ostatne vysledky mam ok. Dakujem za rady.
V pondelok s tym idem k dr samozrejme
@akinom0077 HBSAG vyslo ako? Ci nahodou nemas/ neprekonala si nejaku hepatitidu… urcite dalej k lekarovi na dalsi odber a predpokladam, ze poslu hned na sono.
@kiki68 HBG 151 HBSAG skratku tam nemam
@akinom0077 HBSAG vyslo ako? Ci nahodou nemas/ neprekonala si nejaku hepatitidu… urcite dalej k lekarovi na dalsi odber a predpokladam, ze poslu hned na sono.
@kiki68 Resp vsetky ostatne hodnoty su vratane normy
@kiki68 HBG 151 HBSAG skratku tam nemam
@akinom0077 HBG je v rami normy nakolko je bezne 140-161
No to vyjde bude pozit/ negat , to je serum na testovanie hepatitidy ako takej. Preto ma to napadlo, ked je bilirubin tak zvyseny. Ale urcite sa na to pozru, lebo to moze indikovat tone typy problemu.
No to vyjde bude pozit/ negat , to je serum na testovanie hepatitidy ako takej. Preto ma to napadlo, ked je bilirubin tak zvyseny. Ale urcite sa na to pozru, lebo to moze indikovat tone typy problemu.
@kiki68 dakujem za odpoved