icon

Bodavé bolesti pod pravým prsníkom: čo môže byť príčinou?

adulienka36
Dnes o 05:52

Dobrý deň

chcem sa spýtať či tu niekto mal tiež takýto istý problém ako aj ja a to , že mám bolesť bodavu v pravej časti pod prsníkom a pritom pocit na zvracanie. Mala som to aj minulý rok , bola som na gastre na hadičky všetko ok, na ct všetko ok. CRP mierne zvýšené iba 20. Je pravda že som bola tri krát denne na algifene a držala som dietu teda skoro nič som nejdela zhodila som tých 25 kg za tri mesiace. No a teraz sa to nanovo vrátilo a ja si osobne myslím že či to nemôže byť aj pankreás alebo že by to bola pečeň. Chcem isť nanovo na krv a gastro len tak info sa chcem spýtať či niekto niečo tu nemal. ďakujem

anonym_64184a
Dnes o 06:09

@adulienka36 to je paráda, že si schudla, ale pravdepodobne si si tým odfajčila trošku zdravie, nemyslíš? 25kg za tri mesiace nejedením. Choď na komplexné vyšetrenie, nie len gastro..

anonym_25bf0a
Dnes o 06:29

25kg za 3 mesiace vies, ze nie je normalne ! ano, moze to byt pankreas, urcite smer lekar. Stolica a moc je aka farba? chrbat ta neboli?
teraz si tak schudla?

anonym_25bf0a
Dnes o 06:31
@anonym_64184a

@adulienka36 to je paráda, že si schudla, ale pravdepodobne si si tým odfajčila trošku zdravie, nemyslíš? 25kg za tri mesiace nejedením. Choď na komplexné vyšetrenie, nie len gastro..

este ma napadlo, ci nemas zlcnikove blato !!! ked si nic nejedla, moze ti tvorit blato, lebo nemas prijem tukov, a mozes mat stencene steny zlcnika, a toto moze praskut a to moze byt sepsa. Takze urcite chod k lekarovi a urcite to ries, pretoze jest sa musi a ked ludia drzia diety, resp. nic nejedia, vedia viac ohrozit svoje zdravie nez si myslis, nehovoriac o tom ze tvoje telo neprijima vitaminy elektrolyty a spol
urcite to ries

anonym_02121a
Dnes o 08:03

Tvl, ženy niektoré sa zbláznili,najprv sa dlho vyzierat a potom rýchlo,rýchlo schudnúť.🤦vieš že je veľmi veľká pravdepodobnosť ,že to prineries naspäť?a nehovoriac o dopade na zdravie🤦

veselo_neveselo
Dnes o 08:56

@adulienka36 ak si tak rychlo schudla, tak spokojne to moze byt zlcnik? Paradoxne ludia ked schudnu tak zacnu mat problemy. Chod zas na vysetrenia.

veselo_neveselo
Dnes o 08:58
@anonym_02121a

Tvl, ženy niektoré sa zbláznili,najprv sa dlho vyzierat a potom rýchlo,rýchlo schudnúť.🤦vieš že je veľmi veľká pravdepodobnosť ,že to prineries naspäť?a nehovoriac o dopade na zdravie🤦

@anonym_02121a Tak pani pise ze dlho brala lieky na bolest, to chudnutie mozno nebolo cielene. 🤷‍♀️

anonym_02121a
Dnes o 09:49
@veselo_neveselo

@anonym_02121a Tak pani pise ze dlho brala lieky na bolest, to chudnutie mozno nebolo cielene. 🤷‍♀️

@veselo_neveselo píše,že držala diétu a skoro nič nejedla,nie že by to nebolo cielené

anonym_25bf0a
Dnes o 11:02
@veselo_neveselo

@adulienka36 ak si tak rychlo schudla, tak spokojne to moze byt zlcnik? Paradoxne ludia ked schudnu tak zacnu mat problemy. Chod zas na vysetrenia.

@veselo_neveselo ano, lebo zlcnik ma zlc a zlc ma travit tuky a ked sa ziadne neprijimaju, je to tiez zle. Tuky potrebujeme prijimat