icon

Bol to Covid?

ummimaryam
1. mar 2022

Ahojte,
Bola som asi tyzden dozadu chora, teplota okolo 37, trochu bolest hrdla. Ale fungovala som cely den aj bez paralenu. Potom to prestalo. Medzicasom som si urobila 3 antigeny a vsetky negativne, takisto rodinni prislusnici negativne. Teraz uz stvrty den nemam couch a chut.
Znamena to ze to bol kovid?

nelca84
1. mar 2022

@ummimaryam nemusel byt, vsak v tomto obdobi je vela inych ochoreni, ja som bola tuto zimu 3x chora a ani raz to nebol kovid...

ummimaryam
autor
1. mar 2022

@nelca84 ale preco mi zmizol cuch a chut? To sa mi este nikdy nestalo

akvi
1. mar 2022

@ummimaryam no veštecku guľu tu asi nik nemá, takže môžeme len špekulovať. Každopádne som na tom podobne, ako ty, tiež sme mali s mužom veľmi divný priebeh prechladnutia a muž mal aj kontakt s pozitívnym, všetko nasvedčovalo, že by to mohol byt kovid, testy však vyšli negatívne, aj ag, aj pcr. Kamoška tiež mali doma tak, že vedeli, od koho chytili, ona pozitívny ag, pcr ale negativny, jej muž mal pcr pozitívny. Príznaky mali ako cez kopirák.

ukulela
1. mar 2022

@ummimaryam mozno mas covid teraz .... dalsia vec, strata cuhu a chuti je (myslim) pri omicrone uz zriedkavejsia ...

nelca84
1. mar 2022

ja ani neviem o nikom, kto by stratil cuch a chut odkedy prevlada omicron...

tosomja
1. mar 2022

@ummimaryam moja dcera minuly rok stratila cuch a chut, mala teplotu, svalovku a pcr negativny. Aj pri nadche mozes prist o cuch a chut

akvi
1. mar 2022

@nelca84 ja áno. Poznám človeka, čo mal už 3x pozitívne PCR a 3x mal jediný príznak a to stratu čuchu a chuti. Ak by vela necestoval, tak ani netuší, ze nejaky kovid má.

vlada2401
1. mar 2022

@ummimaryam pri Omicrone čuch a chuť sa nestráca,ale pri Delte sa strácala čuch a chuť

1medvedik1
1. mar 2022

@ummimaryam mne odjakživa pri nádche, chorobe zmizne chuť a čuch. Doteraz nechápem, ako to ľudia počas kovidu riešili.. Ja som len nechápala, že to ľudia pri chorobe nepoznajú. U mňa vždy pri chorobe nič necítim ani chuť ani čuch 🤷🏻‍♀️

stasim
1. mar 2022

@vlada2401 ja som mala 14.2. Covid a stratila som čuch, dodnes nemám...

jaroe
1. mar 2022

@vlada2401 my sme asi mali kovid, samotesty pozitívny a čuch sme stratili. Teraz v dobe omikronovej.....

janagem
1. mar 2022

@ummimaryam ahoj. Ja som mala teraz - 4 antigenove testy negativne, jeden pcr negativny a o dva dni pozitivny. Teploty 37-37.5, hrozne bolesti hrdla...a po piatich enoch prisla silna realita. Zimnica, hrozny kasel, dusenie v noci etc. Takze to v pohode moze byt covid