icon

Bol to záchvat alebo príznak neurotetánie?

21. jan 2025

Ahojte idem si po radu dnes v práci som pracoval zrazu prišla na mna únava asi hodinku a potom to prišlo pri pozeraní sa vsetko hojdalo pozrel som sa na svoje ruky a ako keby sa strácali odtialovi úplne choré to bolo ako keď som videl ako vyzerá keď človek si dá lsd presne tak som sa cítil vsetko lietalo hýbalo som a potom som začal vidieť na bielo na jedno oko viac na jedno menej a strašne má triaslo keď to po niecelej hodine prešlo tak mi ostala bolest hlavy na celé neurológ mi povedal že mám neuro tetaniu myslite si že to bol záchvat ? Počas toho som si dal neurol čo som mal hodený v peňaženke. Za každé správy ďakujem

domkakvet
21. jan 2025

Tak myslim, ze by to mohlo mat s tym suvis, ale doktorovi to treba spomenut.

autor
21. jan 2025

Raz som to dávno mal v tedy mi strplo pol tela a jednu ruku som mal vo zveráku ale toto bolo niečo iné normálne som sa zľakol lebo to bolo hrozne ako sa to prejavilo. Ináč som mal minulý rok robené všetky vyšetrenia a nič iné sa nezistilo

gabilopatka
21. jan 2025

Toto môže byť záchvat alebo vážny zdravotný problém.

alickapusinka
21. jan 2025

Mohol to byť aj slabši epilptický záchvat.Nie je pravda je mýtus že epiletický záchvat sa stane tak že si v bezvedomí, pomoči sa človek má penu okolo úst.Je strašne veľa druhov epilepsie.Toto si myslím že bol podľa príznakov epi záchvat.Ja mám aj tetanicke záchvaty ale mne len brní pera aj ruky ale toto čo si popísala je epileptický záchvat.Slabý ale bol ked som ochorela na epilepsiu zo začiatku som mala take ako popisuješ potom typu grand mall tie veľke.

taktotedanie
22. jan 2025

Moze
Kup si kvalitne magnezium a od psychiatra AD
Kto bezne nosi hodeny neurol v penazenke? 🤷🏻‍♀️

irusa
22. jan 2025

Juraj ?

autor
22. jan 2025

@alickapusinka dúfam že to nebol žiadny ep myslím si že som to mal s tetanie lebo každému sa inak prejavuje záchvat si myslím

autor
22. jan 2025

@taktotedanie mám magnezium Chelat 90% vstrebatelnost a objednal som sa ku psychiatrovi už nehanbím sa to povedať a neurol mám jeden odstrihnuty v peňaženke keby daco take prišlo ale aj tak to moc neutlmil

autor
22. jan 2025

@irusa nie niesom Juraj

alickapusinka
22. jan 2025

aj epileptický sa u každeho ináč niekto mal grand mall to su tie veľke potom niekto ma male. Potom máš aj take že sa len zapozeraš na zopár minut .Sú všeliake to ti povie len neurolog na zaklade vyšetrenia.Radšej chod a to povedz radšej poplach ako potom následky omnoho horšie.Aj aj mám tetaniu ale som to dostala časom z epilepsie.

alickapusinka
22. jan 2025

@irusa nie alfonz vrtinôžka

irusa
22. jan 2025

@alickapusinka keď si pozrieš fórum, tak každý deň tu píše buď Juraj alebo anonym. Stále to isté dookola 😉

alickapusinka
22. jan 2025

@irusa to píše chlap ja že nejaka žena ma problém.To je nejaký taky čo potrebuje AD

irusa
22. jan 2025

@alickapusinka áno. Už na x vyšetreniach bol a stále to isté. Hotový hypochonder. Ako dostal sa do kolotoča a žiadny lekár mu nepomôže. Musí zmeniť svoj vlastný postoj k zdraviu, vkuse sa nesledovať .

autor
22. jan 2025

Hej baba moja mi poradila že nech cez jej profil tu sa opytam že mi poradíte a niesom žiadny hypochonder som šťastný užívam si každý deň dal by som vám to skúsiť 10 metrov vo vzduchu sedieť na strechce na latach q zrazu sa vsetko začne približovať vzdialovat a potom skúsiť zijst dole po rebríku aby ste sa nepolamala by som videl koľko hypochondrov sa zjaví 🙂