icon

Bola som v meste a prišlo mi divne zle

25. feb 2026

Ahojte. Dnes sa mi stalo niečo divné. Išla som do mesta nejaké veci vybaviť a prišlo mi tak divne zle. Najprv som mala akoby ťažké nohy, potom zalahnute v ušiach, potom pred očami všetko svetlé (okolie som vnímala normálne) a akoby sa mi chcelo hneď spat. Cítila som že už nevládzem ísť ďalej, že si musím sadnúť, tak som si sadla na lavičku a na chvíľku som zatvorila oči. Potom (neviem koľko času prešlo) som sa postavila a úplne mi bolo dobre. Akoby sa nič nestalo. Ja som vážne zaspala vonku? Alebo čo to bolo? Na preventívne som bola, všetko v norme, ráno som jedla aj píla tak ani tam nemohol byť problem

biba_18
25. feb 2026

unieslo ťa ufo 😲 koľko to trvalo? cca 7 minút? keď unesú ufoni človeka, nepamatá si 7 minút života…

cacianka
25. feb 2026
@biba_18

unieslo ťa ufo 😲 koľko to trvalo? cca 7 minút? keď unesú ufoni človeka, nepamatá si 7 minút života…

@biba_18 🤣🤣🤣

cacianka
25. feb 2026

Asi ti klesol cukor, občas mávam podobné.

biba_18
25. feb 2026

@cacianka raz som pozerala nejaký dokument o ľuďoch čo ich unieslo ufo. odvtedy to používam 😂 lebo mám často stavy že som mimo…

biba_18
25. feb 2026

ale ak by to bol cukor ako píše @cacianka - tak na to bacha. to je dosť nebezpečné. ale to neviem či by si sa len tak sama postavila bez intervencie…

zuzinka888
25. feb 2026

Mala si stav tesne pred omdletim- ak by si si nesadla zviezla by si sa k zemi. Mozno nizky tlak, pokles cukru....

rozculena
25. feb 2026

ja som mávala také stavy na odpadnutie ako mladá,vždy som utekala do samošky si kúpiť nejakú sladkosť.Cukrovku nemám

anonym_97426c
25. feb 2026

@anonym_autor nahly pokles tlaku, odpadla si, klasika. Ja si tak u zubara pamatam ze som sedela v cakarni v kresle, vykecavala s dcerou a zrazu som sa nasla lezat na podlahe s vankusom pod hlavou. Este sa ospravedlnovali ze mi roztrhli sako ako ma ukladali na zem. Nic z toho si nepamatam.

zobaka
26. feb 2026

pokles cukru, tlaku, alebo extrasystola, skor mi to sedi na to, ze nastala nejaka arytmia, ktoru si necitila a prislo ti z nej zle

anonym_663637
26. feb 2026

Pridávam sa, pokles cukru a tlaku. Mńa vtedy obleje pot a príde mi veľmi zle, na odpadnutie. Niekedy aj tlak na hrudi. Mám po ruke vždy hroznový cukor.

anonym_709a57
26. feb 2026

poznam, ak som si v takom stave nesadla, odpadla som a nepamatala si nic, myslim, ze aj pred odpadnutim je clovek mimo, ale trvalo to v puberte a casto, potom to prestalo, v usiach mi nielen zalahlo, ale aj pikalo.

maddie1711
26. feb 2026

Toto čo opisuješ je u mna stav pred odpadnutim (akurát ze po tom všetkom svetlom co si videla sa všetko zhasne) Keď si nesadnem a nedám cukor zveziem sa k zemi, respektíve ma o ňu šľahne…. Nie som diabetik ale zvyknem mat dosť nízky cukor a ked sa zabudnem najesť dopadne to takto.

anonym_62c2eb
26. feb 2026
@maddie1711

Toto čo opisuješ je u mna stav pred odpadnutim (akurát ze po tom všetkom svetlom co si videla sa všetko zhasne) Keď si nesadnem a nedám cukor zveziem sa k zemi, respektíve ma o ňu šľahne…. Nie som diabetik ale zvyknem mat dosť nízky cukor a ked sa zabudnem najesť dopadne to takto.

@maddie1711 normalny rozsah je 3-6mmol,myslis,ze ides pod 3? Treba rano zblajznut kofilku🍫

maddie1711
26. feb 2026
@anonym_62c2eb

@maddie1711 normalny rozsah je 3-6mmol,myslis,ze ides pod 3? Treba rano zblajznut kofilku🍫

@anonym_62c2eb okolo tej 3jky sa mi to točí nalačno.