Bola som v meste a prišlo mi divne zle
Ahojte. Dnes sa mi stalo niečo divné. Išla som do mesta nejaké veci vybaviť a prišlo mi tak divne zle. Najprv som mala akoby ťažké nohy, potom zalahnute v ušiach, potom pred očami všetko svetlé (okolie som vnímala normálne) a akoby sa mi chcelo hneď spat. Cítila som že už nevládzem ísť ďalej, že si musím sadnúť, tak som si sadla na lavičku a na chvíľku som zatvorila oči. Potom (neviem koľko času prešlo) som sa postavila a úplne mi bolo dobre. Akoby sa nič nestalo. Ja som vážne zaspala vonku? Alebo čo to bolo? Na preventívne som bola, všetko v norme, ráno som jedla aj píla tak ani tam nemohol byť problem
Asi ti klesol cukor, občas mávam podobné.
Mala si stav tesne pred omdletim- ak by si si nesadla zviezla by si sa k zemi. Mozno nizky tlak, pokles cukru....
ja som mávala také stavy na odpadnutie ako mladá,vždy som utekala do samošky si kúpiť nejakú sladkosť.Cukrovku nemám
@anonym_autor nahly pokles tlaku, odpadla si, klasika. Ja si tak u zubara pamatam ze som sedela v cakarni v kresle, vykecavala s dcerou a zrazu som sa nasla lezat na podlahe s vankusom pod hlavou. Este sa ospravedlnovali ze mi roztrhli sako ako ma ukladali na zem. Nic z toho si nepamatam.
pokles cukru, tlaku, alebo extrasystola, skor mi to sedi na to, ze nastala nejaka arytmia, ktoru si necitila a prislo ti z nej zle
Pridávam sa, pokles cukru a tlaku. Mńa vtedy obleje pot a príde mi veľmi zle, na odpadnutie. Niekedy aj tlak na hrudi. Mám po ruke vždy hroznový cukor.
poznam, ak som si v takom stave nesadla, odpadla som a nepamatala si nic, myslim, ze aj pred odpadnutim je clovek mimo, ale trvalo to v puberte a casto, potom to prestalo, v usiach mi nielen zalahlo, ale aj pikalo.
Toto čo opisuješ je u mna stav pred odpadnutim (akurát ze po tom všetkom svetlom co si videla sa všetko zhasne) Keď si nesadnem a nedám cukor zveziem sa k zemi, respektíve ma o ňu šľahne…. Nie som diabetik ale zvyknem mat dosť nízky cukor a ked sa zabudnem najesť dopadne to takto.
Toto čo opisuješ je u mna stav pred odpadnutim (akurát ze po tom všetkom svetlom co si videla sa všetko zhasne) Keď si nesadnem a nedám cukor zveziem sa k zemi, respektíve ma o ňu šľahne…. Nie som diabetik ale zvyknem mat dosť nízky cukor a ked sa zabudnem najesť dopadne to takto.
@maddie1711 normalny rozsah je 3-6mmol,myslis,ze ides pod 3? Treba rano zblajznut kofilku🍫
@maddie1711 normalny rozsah je 3-6mmol,myslis,ze ides pod 3? Treba rano zblajznut kofilku🍫
@anonym_62c2eb okolo tej 3jky sa mi to točí nalačno.

unieslo ťa ufo 😲 koľko to trvalo? cca 7 minút? keď unesú ufoni človeka, nepamatá si 7 minút života…