Boľavý necht na nohe
Ďakujem.
To ma nenapadlo.
Zarasteny necht. Asi to už dosť boli... Ošetriť a ked sa vylieči skús si dať gélové, nechtarka ich spraví na kraji hrubšie a nebudú zarastat. Mne to moc pomohlo a ešte to aj pekne vyzerá 😉
Hm, mne sa ten nechet nepaci cely. Vyzera postihnuty plesnou. Drobi sa a zarasta do kize. Urcite chod ku koznemu, lebo sa to rozsiri na ine prsty.
@cotomozebyt tiez myslim a vypada to tak, ze to je plesnova infekcia. Rychlo ku koznemu a vyvarovat sa pouzivaniu rovnakeho uteraku v domacnosti.
pleseň jak brno,samoliečba nepomôže
Nieco podobne som mala pred cca 10 rokmi, ale napadnuty som mala len necht, nie kozu. S tymto musis ist na kozne, z nechtu ti sestricka zoberie vzorku, poslu to do labaku a budes cakat na vysledky. Ked sa potvrdi plesen, spravia ti pecenove testy, ci mozes uzivat lieky, aby ti tato plesen zmizla. Masticky, vodicky a podobne "srandicky" ti nepomozu. Tie lieky sa uzivaju cca 3 mesiace, do pol roka ti zacne vyrastat zdravy necht. Mne sa to uz nikdy viac nevratilo.

zarastá Ti nech z vnútornej strany, máš to už aj zapálené, choď na kožné, dá Ti takú vodičku, ukáže Ti ako máš necht ošetrovať, nadvihovať, podkladať vatou a keď to nebude stačiť, pôjdeš na chirurgiu a tam Ti to trochu vyrežú, umŕtvia, neboj sa nebolí to