icon

Bolesť a reaznie v oku - čo mi pomôže?

2. mar 2021

ahojte, uz asi druhy tyzden ma dost boli jedno oko, reze ma v nom, najprv som si davala kvapky ophtalmo-septonex, neprestavalo, tak mi lekar predpisal Tobrex, uz je to tyzden a dnes ma to znovu zacalo rezat. pracujem za pc a myslim ze ma to od toho moze boliet, lebo cez vikend som si dala pauzu a prestalo. vcera som zase pracovala za pc a zase ma to zacalo boliet. premyslam este nad ocnym, mam aj vymenny listok. mate s tym niekto tiez skusenosti? co Vam pomohlo?

chrobacik41
•
2. mar 2021

Mne pomáhajú kvapky Hylo fresh. To mi poradila moja mamina , ona ma podobne problémy s očami a práve tieto kvapky jej pomáhajú. Tak som ich aj ja vyskusala a sú dobré. Ale kvapkam každý deň niekedy raz denne niekedy si dám 2 krát. Ale v každom prípade chod navštíviť očného lekára.

laura164
•
2. mar 2021

Obrazovka môže škodiť, môžeš si kúpiť aj okuliare na modré svetlo. Na rezanie sú dobré aj gely, corneregel napríklad. Tobrex sú antibiotiká, užívaj ich aspoň 5x denne a po kvapkách po cca pol hodine si daj corneregel, ak sa ti to do týždňa nezlepší choď k očnej

slniecko_12
•
2. mar 2021

Aj mne sa to stáva, a preto si vždy jedno oko prelepím a pozerám tým "zdravším" Dobré je aj počas práce na PC občas pozerať na okolité predmety, ktoré sú bližšie aj ďalej a pravidelne oddychovať od obrazovky.

autor
•
2. mar 2021

@slniecko_12 s cim si prosim oko prelepujes? aj ja som skusala, ale mne nic akosi nedrzi na tom oku.

lucka.mt
•
2. mar 2021

mna takto boli oko z ruška

slniecko_12
•
3. mar 2021

Staci obviazana satka ☺️ na piráta 😁