icon

Bolesť a štípanie v pravom boku

katka.sp
3. apr 2016

Ahojte..viete mi poradit ? Uz dlhsie mamm bolest na pravej straane pod rebrami.je to skor stipanie ako pichanie v boku.zacalo to tym,ze som sa pokusala schudnut a ked som sa snazila jest v mensich davkach a doplnat viac tekutiny /pila som viac bylinkove nesladene caje/ zacala ta bolest.vysadila som caje a obcas som sa najedlla viac ako som mala bolest prestala . 🙂 takze vec vyriesena nechudnem 🙂 bolest. Zmizla a bolo par tyzdnov ok,ale teraz je uz jedno ci jem menej alebbo viac a stale ma to stipe.nie je to po najedeni. Newem definovat kedy to zacne a prestane ,ale uz mi to ide na nervy.predtym to bolo vzdy ked som bola hladna ma to stipalo ked som sa napapala zmizlo to.neweite co to je??kazda rada potesi. Dakujem

jeennyv
3. apr 2016

@katka.sp podla mna mas to comu sa ludovo hovori, ze ta kole v boku...to su problemy s travenim, rozhadzala si si to tou "dietou" zabudni na take hluposti, neprejedaj sa, jedz normalne a pravidelne, ak by ti bolo zle skus pancreolan, alebo iny liek na travenie, ono ked budes normalne jest a neskusat hluposti po case sa to upravi...aj vsetkeho vela skodi aj bylinkovych cajov...

katka.sp
autor
3. apr 2016

@jeennyv ja to tiez spaajam s tym..s mojou nadvahodou ,nedostatkom tekutin a celkovo s mojou zivotospravou.len ako zacat je to tazke a dufam,ze. Mas pravdu...a toto je naozaj stipanie...nie to to ako ked ma kole v boku.no mewem budem dufat,ze to je fakt len daka blbost

zabka888
4. feb 2019

@katka.sp ahoj, prosim ta preslo ti to stipanie? Lebo aj ja mam podobny problem a neviem ci je to zlcnik ci co🤔

katka.sp
autor
4. feb 2019

@zabka888 ano preslo, neprejedanie, lepsia strava viac zeleniny....

zabka888
4. feb 2019

@katka.sp a za aky cas cca? Dakujem

katka.sp
autor
4. feb 2019

@zabka888 fuha je to uz davno, takze Vam nepoviem,ale urcite zo dna na den to nebolo

zabka888
4. feb 2019

@katka.sp oki, dakujem 🙂