Bolesť a štípanie v pravom boku
3. apr 2016
Ahojte..viete mi poradit ? Uz dlhsie mamm bolest na pravej straane pod rebrami.je to skor stipanie ako pichanie v boku.zacalo to tym,ze som sa pokusala schudnut a ked som sa snazila jest v mensich davkach a doplnat viac tekutiny /pila som viac bylinkove nesladene caje/ zacala ta bolest.vysadila som caje a obcas som sa najedlla viac ako som mala bolest prestala . 🙂 takze vec vyriesena nechudnem 🙂 bolest. Zmizla a bolo par tyzdnov ok,ale teraz je uz jedno ci jem menej alebbo viac a stale ma to stipe.nie je to po najedeni. Newem definovat kedy to zacne a prestane ,ale uz mi to ide na nervy.predtym to bolo vzdy ked som bola hladna ma to stipalo ked som sa napapala zmizlo to.neweite co to je??kazda rada potesi. Dakujem

@katka.sp podla mna mas to comu sa ludovo hovori, ze ta kole v boku...to su problemy s travenim, rozhadzala si si to tou "dietou" zabudni na take hluposti, neprejedaj sa, jedz normalne a pravidelne, ak by ti bolo zle skus pancreolan, alebo iny liek na travenie, ono ked budes normalne jest a neskusat hluposti po case sa to upravi...aj vsetkeho vela skodi aj bylinkovych cajov...