icon

Bolesť hlasiviek po pití bubliniek

Včera o 20:37

Ahojte
Minuly tyzden som si od manzela z pohara odpila nealko vychladene pivo asi 4 glgy do kopy. Na druhy den ma zacalo boliet v mieste kde su hlasivky , nie hrdlo v ustach ale nizsie ... Po 3 dnoch to preslo a dnes ku veceru zas citim ze sa to vracia naspat. Nepila som uz studenu, iba troska bublinkovu vodu . Dokonca som citala, ze je to mytus, ze z bubliniek boli hrdlo skor zo studeneho moze boliet...
Tak sa pytam co ma tam zas zacalo boliet ked som nepila studene iba bublinkove ? 😁
Mate to tiez takto? Nemozete ani v tomto hici bublinky, alebo studene. Co by mi na to prosim pomohlo?
Dopredu dakujem....

anonym_9e74e4
Včera o 20:53

@anonym_autor keby si nenapisala, ze mas manzela, tak by som povedala, ze mas 12rokov maximalne.
Tak asi logicky si nieco chytila od muza, on moze byt len bacilonosic. Chod do lekarne, och moj boze.

anonym_c72d8f
Dnes o 03:30

su strasne horucavy, telo je priehriate, dychas 40C vzduch a poom sa napisej pre hlasivky relativne studenej vody (moze mat aj 20C, stale je to pre hrdlo sok), sliznice sa extremne vysusuju - dehydratiaca, v aute, nakupnych centrach, strediskach ide klima, .....uplne bezne, ze v lete zvykne viacej boliet hrdlo

anonym_4bdc1e
Dnes o 07:08

@anonym_autor Ja napr.nemozem.ani chladene ani bublinkove - bublinkove si musim riedit alebo nechat vyprchat. U mna za to moze histaminova intolerancia. Ta mi aj ine sposobuje.