icon

Bolesť jazyka a chuť železa v ústach

kinderkooo
30. dec 2020

Prosím Vás neviete čo to môže byť? Od včera ma neskutočne bolí,páli,štípe jazyk dokonca mám takú chuť železa v ústach.Plus sa budím nato že mám celú podušku mokrú od slín.Moja zubárka nerobí a zub.pohotovosť je plná.Tak som bola aspoň v lekárni kde mi dali vodičku a gél :/ Pred večerom mi robili jeden zub.Jedine čo ma napadlo je alergická reakcia alebo nejaký zápal.Neviete niekto prosim ? ❤

andreatytler
30. dec 2020

@kinderkooo Jeden z priznkov tehotenstva je kovova chut v ustach... nemozes byt v tom?

klip0
30. dec 2020

Aj mna to hned napadlo, ci niesi tehotna

eriksonka1234
30. dec 2020

@kinderkooo zápal slinnych žliaz?

majamat
30. dec 2020

bolest jazyka moze byt aj z nedostatku nejakych vitaminov. byva napriklad aj pri anemii. no chut zeleza asi nie. ak by to bolo tehu, tak to zachvilu zistis.

nela6
30. dec 2020

@kinderkooo ak ti robili zub, neviem co to presne znamena, ale ak je možné, ze ti nejaka rana moze este zakrvacat, tak chut zeleza moze byt aj z krvi

kinderkooo
autor
31. dec 2020

@andreatytler Ste zlaté baby,ale veru tehotná niesom 🙂

majamat
31. dec 2020

@kinderkooo hlavne je dolezite, ako dlho to trva a ci sa to nejak casto opakuje. ak je to prechodne a jednorazove ( pripadne len obcas ), tak to nemusi nic znamenat.

majamat
31. dec 2020

niekedy nieco take mozu uribit aj lieky, ak nejake uzivas, pripadne vynimocne mozno aj po nejakom jedle. skus odpozorovat, ci sa to neviaze na nieco,a k sa ti to opakuje.

kinderkooo
autor
31. dec 2020

@majamat Teraz sa mi to stalo prvý krát,v lekárni mi povedali že to môže byt aj reakcia na lieky alebo zápal nejaký.Len je to strašne nerpijemní pocit 😪😪😪

majamat
31. dec 2020

@kinderkooo ako dlho to trva?

gregik66
30. mar 2026
@kinderkooo

@majamat Teraz sa mi to stalo prvý krát,v lekárni mi povedali že to môže byt aj reakcia na lieky alebo zápal nejaký.Len je to strašne nerpijemní pocit 😪😪😪

@kinderkooo ahoj, ako sa to u teba vyriesilo?