icon

Bolesť lakťa k prstom

lenocka137
7. dec 2017

Ahojte, mám 23 rokov, 1 dieťa a problémy s krčnou chrbticou a migrény. Je pravda, že posledný týždeň som mala stres. Pár krát sa mi stalo, že ma bolela ľavá ruka zvnútra lakeť k prstenníku, prstenník a malíček mám taký slabý, vždy to prešlo po ani nie hodinke ale teraz mi to začalo včera poobede a mám to doteraz.Je to akoby taká elektrina najviac to cítim na vnútornej strane lakťa akoby nejaký nerv k prstenníku a trochu akoby to išlo do boku prsníka...necítim to vkuse ale čo by to mohlo byť? Ja sa bojím, že infarkt...dakujem za každú radu a skúsenosť

janci05
•
7. dec 2017

Mohol by to byť aj "tenisový lakeť". Možno nejaké prvé príznaky, ak si v poslednej dobe viac namáhala ruku. Skús stlačiť prostredník s palcom čo najviac, či pocítiš v lakti bolesť. Mohla by si sa skúsiť opýtať v skupine Zdravotníci, hádam budú vedieť poradiť.

lenocka137
autor
•
7. dec 2017

@janci05 ďakujem pekne, stláčam ale nevyvoláva to bolesť, skúsim aj tam napísať

stankadu
•
7. dec 2017

to môže byť aj od chrbtice, aj ked tŕpnu prsty, bolí rameno, lakeť alebo celá ruka. Ja aj kolegyne šijeme za strojmi a 90% z nás máva tieto problémy, niekto viac, niekto menej. Ak to neprestane, chod k doktorovi.

simca06022011
•
7. dec 2017

Ja to mávam z chrbtice

lenocka137
autor
•
8. dec 2017

@stankadu ďakujem pekne za odpoveď, necítim to stále ale je to nepríjemné, hlavne vnútro ruky, ako keby nejaký nerv to bol...aj zápästie

lillystranska
•
8. dec 2017

@lenocka137 ja to tiez mavam a obcas to boli tak ze az placem vacsinou si dam valetol a je dobre

lenocka137
autor
•
8. dec 2017

@lillystranska ďakujem za odpoveď...chcela som ísť dnes s tym k lekarovi ale už menej to bolí vlastne nebolí to vkuse len keď namáham ruku

lillystranska
•
9. dec 2017

@lenocka137 skus dat valetol alebo nurofen mne to vzdy pomoze co som sledovala mne to zacne ked nieco tazsie robim a ide mi na ruku chlad