icon

Bolesť medzi rebrami a pocit kyseliny

inhibiitor
11. nov 2021

Ahojte, zacal som pred tyzdnom s dietou (z 93kg sa chvem dostat na 80-82kg. Vsetko je v pohode , az vcera ma zacala trapit bolest v strede meszi rebrami a mam pocit he mam kyselinu. Mohe byt he pri diete kedze malo jem tak mam vela kyseliny a to mi spôsobuje taketo roblemy? Mam pocit akoby som nieco prehltol napr kus rohlika a kym zlezie kam ma tak to boli.. take mam bolesti.

viestta
Odpoveď bola odstránená
inhibiitor
autor
11. nov 2021

@viestta ďakujem za odpoved 🙂

simsalabim
11. nov 2021

@inhibiitor ja som od lekara pocula, ze aj zlcniku vadi, ked sa je malo, hlavne ked s nim nie je celkom vsetko v poriadku a vtedy sa to prejavuje kyselinou.

savanna
11. nov 2021

Ja ked som mala taketo problemy, tak mi doktor povedal, ze mam jest v mensich mnozstvach, ale casto, aby ten zaludok nezostaval dlho prazdny, lebo potom sa tam tvoria tie kyseliny.

inhibiitor
autor
11. nov 2021

@savanna a mali ste taketo bolesti v strede brucha az do chrbta akoby?

viestta
Odpoveď bola odstránená
inhibiitor
autor
11. nov 2021

@viestta nemam hoafovku jem 3x denne . Ono to neni he bolest skor taky tlak akoby sa mi zasekol kus rozku v hltane alebo ako to povedat.. sono zlcnika atd som mal minuly rol a bolo to ok tak zlcnik hadam ne. Ani nemam bolesti pod rebrami , aj pankreas som mal vysetreny

viestta
Odpoveď bola odstránená
zuzanalukasko
11. nov 2021

@inhibiitor ahoj, bolesti a stav, ktoré opisuješ, môžu, teda u mňa boli akútny zápal pankreasu a pečene, s tým spojený podráždený žlčník. Išla by som na krv k obvodnému pre istotu.

zuzanalukasko
11. nov 2021

@inhibiitor aha, prepáč, nedočítala som, že pankreas vyšetrený bol

inhibiitor
autor
11. nov 2021

@zuzanalukasko bol aj pankreas aj zlcnik minuly rok .. nemam ani horko v ustavh skor kyselinu mam s nou problemy dlhsie bol som aj na gastro 4 x na hadicu a vsetko v poriadku kazali mi schudnut vraj mi tlaci zakudok niekam a z toho aj bolesti ale toto je ina bolest toto som nemaval

inhibiitor
autor
11. nov 2021

A hiatova hernia to byt nemoze ?

ticko
12. nov 2021

Mne to pride ako niečo s pancreasom skus Nolpazu tiež užívam

inhibiitor
autor
12. nov 2021

@ticko ale ten som mal vysetreny a vraj je v poriadku.. nastastie