Bolesť nôh počas menštruácie
Mamicky aj vy mate bolesti noh pocas menstruácie? Som 9 mes.po porode a odvtedy stale mam nieco. Teraz toto.. uz druhy mesiac ma trapi neskutocna bolest noh ale len pocas menstruácie..je toto normálne?
Dakujeeem
@ivett311 no mna pocas menzesu bolia nielen nohy, ale aj chrbat, hlava, mavam prve dni neprijemne trpnutie medzi nohami.... 😒 😕
Predtym som nemala take problemy ale po porode sa zmenilo vsetko. Vkuse mam nieco 😞 teraz toto a dneska veeeelmi potom este tazke dychanie..ach 😞😞
Ano pred porodom ma pocas MS boleli nohy ako keby som mala svalovicu a aj prsia ma boleli a boli take napnute, aj krce a bolesti som mavala no po porode mam veget 😀 nic ma neboli
Dajte si spravit zrazanlivost krvi - koagulacne faktory a tak. Mozno je problem v tom. Chodte ku doktorke a nevh vam da spravit. Moze to byt aj nebezpecne. Ak vznikne zrazenina hrozi embolia. Nechcem strasit
Aj mna pred aj pocas menstruacie a v lete priserne,ze neviem vydrzat. Nic nepomaha. Skusala som studenu sprchu,magnezium,alpou natieram,ked sa to uz neda vydrzal ale nic nezabera

.