icon

Bolesť obidvoch nôh a panická úzkosť

ewka1980
12. jan 2015

Prosím ak ste mala niektorá podobný problém napiste mi....Už asi tretí den,ma bolia nohy-Je to len v oblasti stehien ale len s predu,lýtka,aj v priehlavku na obidvoch,a spodok noh.....Už ma začina aj prava ruka boliesť v lakti....Som nskutočne vyčerpaná,unavená zo všetkeho-----Za posledný mesiac som mala toho veľa.2 pohreby v rodine...mamu mam teraz v nemocke....a zdr.problémy s malým (beháme po vyšetreniach) Ja sa liečim na uzkostnu poruchu...mávam panické záchvaty,strašnu uzkosť,a strach, závraty....a k tomu sa mi pridali tieto nohy....Už mam v hlave najhorší scenár..... Nevviem čo to može byť? Nestretla ste sa daktorá s tým?

jul11
•
12. jan 2015

@ewka1980 skus lekara nech vyluci fyzicke dovody.ale velmi pravdepodobne po opise situacie to bude vycerpanost a psychika.by som to riesila so psychologom alebo psychiatrom podla toho ku komu chodis

ewka1980
autor
•
12. jan 2015

@jul11 😉 dakujem veľmi pekne

kachita
•
12. jan 2015

Ahoj, ja viem, ze sa to s tebou ani neda porovnat, ale mne ked v oktobri zomrel psik, tak som zacala mat bolesti noh, mala som pocit ze ma palia zily a bola to iba psychika, vsetko som mala v poriadku. Aby si bola pokojna, chod na vysetrenie, ale podla mna s najvacsou pravdepodobnostou to bude zo psychiky, teraz mas toho viac ako 4 kone dokopy. Drzim ti palce (skus si davat magne+b6 a mozno nejaky benzak). Ale ak sa mas citit isto, chod k doktorke. Drzim palce.

manzanillaa
•
12. jan 2015

Možno môže mať tá bolesť nôh súvis s počasím...mňa tiež akurát bolia obe nohy, ale viem, že mi to prejde...určite si skús oddýchnuť...možno si celá zablokovaná, z toho nervového vyčerpania...a nesleduj sa🙂 Lebo sa Ti bude zdať, že Ťa bolí celý človek..treba zájsť k svojmu psychiatrovi a prekonzultovať momentálny stav..

zdenka264
•
12. jan 2015

Je to psychika,vycerpanost,prejavuju sa to bolestou svalov noh.akoze mozes si to ist dat pře istotu vylucit u lekara ale bude to psychosomatika.pomaha teply kupel vo vani,relaxacna prechadzka,ale skor aplikaci tepla

koby
•
14. jan 2015

viem,ze je to teraz tazke, ale ak nechces do seba davat prasky, mohla by si skusit telove sviecky....su uzasne. pomahaju pri zapaloch, fyzickych probl. a tiez pri strese...najdi si masera co sa tomu venuje. Ja to robim v TO.

deva_cka
•
27. okt 2016

Ja trpím panickou poruchou spojenou s depresiami už viac ako 10 rokov. Mam podobný problém ako ty a nechcem ťa s.trašiť ale ono sa to s tebou bude ťahať už celý život. Ja som sa už najedla antidepresív a ešte neviem čoho všetkého možného no žiaľ nič mi nepomáha. Tie bolesti noh mam práve teraz aj ja a keď zmiznú objavia sa zasa nejaké iné ťažkosti tak držím palce. Psychické problémy patria medzi nevyliečitelné len sa dajú utlmiť. Neboj sa niesi v tom sama. Veľa ľudí má takýto problém len sa boja o tom rozprávať lebo ľudia ktoý to nemajú a nezažili tak to nepochopia čo sa s tebou deje ale ja ťa chápem lebo to mám aj ja. Prajem ti pevné nervy a pokús sa nevšímať si to a bude lepšie 🙂 🙂

mia002
•
10. nov 2016

@ewka1980 môžem sa ťa opýtať ohľadom tej úzkosti, ako často máš zavraty?ja mám zavraty a myslím že to bude úzkosť,máš aj pocit že nedokážes udržať rovnováhu?

ewka1980
autor
•
10. nov 2016

@mia002 rovnovahu ani nie....len ma "mece" ako ožratu a zavarty denno denne

neferttiti20
•
10. nov 2016

ja riešim niečo podobne, začalo ma boliet cele telo, nohy-lýtka, triesla, kríže...problemy s krčnou chrbticou to mam dlhšie..vysadila som AD a uzkosti ma trapia momentalne stale tiež sa bojim neviem či to je z paniky či mi je niečo, v hlave už mam najhoršie diagnozy.

mia002
•
10. nov 2016

@ewka1980 aj ja mám pocit ako opitá,a máš aj nejaké lieky?ja mám občas aj depresiu, aj hnačky,aj divný pocit v hlave, ktorý ani neviem opísať ,úplne na začiatku som myslela že umieram, bolo to strašne, a pocit že sa zbláznim .

ewka1980
autor
•
10. nov 2016

@mia002 Ano mam ....liečim s auz cca 8 rokov,na panicku p

mia002
•
12. nov 2016

môžem napísať aké lieky beries.sú to antidepresiva?

deva_cka
•
10. sep 2017

momentálne jem Citalopram a cítim sa oveľa lepšie. Áno sú to antidepresíva.

juliet86
•
10. sep 2017

@ewka1980 moze to byt a velmi pravdepodobne to aj je z psychiky. Ja ti odporucam:
- psychoterapeutku a seminare z institutu virginie satirovej
- meditovat
- prechadzky v lese
- kvslitnu stravu spanok oddych
- odist niekam na par dni
- to co citis vnutri davat aj von tj byt kongruentna

huginko02
•
2. dec 2020

@deva_cka ako citam Vas prispevok...tak akokeby som videla seba...nohy bolia a palia,hlava boli a pali a vsetko je v poriadku...uz som psychicky z toho vycerpana ..idem 1.krat k psychiatrovi...som sa odhodlala...sama som si povedala...ze to nie je normalne

jozefgadzo
•
15. máj 2024

Ahojte trpím agorafobiov a včera som mal silní zachvat úzkosti a paniki a dnes ma strašne bolia nohy a ruky ma to niečo stim spoločne ďakujem